gokcen_ Matricaria ben duygu mavili diye biriyle başlaycağım yarın .baya araştırdım ama nasıl sonuç alacağım bilmiyorum.seninki kaç aylık ?
Bulutlarmavi14 Matricaria Psikolog Tuğçe Yılmaz İrlandalı anne Kundak uyku Ben almadım ama bir dönem arastirmistim. Bakmanızı tavsiye ederim
Sare_nuhaninannesi_05 Matricaria uyusunda büyüsün esin hanım tercih ediyorum kesinlikle çok naif kibar bir bayan asla ağlatma diye birşey yok biz neredeyse 1 sene olacak eğitim alalı hala mesaj atarım ve seve seve cevap veriyor
bebeklerrr gokcen_ 4. Ayda atak yok mu 5. Ayı daha sağlıklı olmaz mıydı acaba eğitimde zorlanmamak adına . 5. Ayı beklemeliyiz dedi bir kaç kişi bana da . Başarılı olursa lütfen yazın 🙏
Ylnsln gokcen_ eğitmenler 4. Ayda uyku eğitimi vermiyorlar 4. Ay bittikten sonra başlanabiliyor siz konuştunuz mu biriyle bilmiyorum ama ben kiminle konuşsam aynı cevabı aldım. 5. Ay eğitim için en ideali. Haftaya 5 aylık oluyoruz o zaman başlayacağım
gokcen_ bebeklerrr biz hep ataktayız 😂benimkinin 3.aydan beri uyku düzeni değişti canım,sürekli göğsümde emerek uyuduğu için bir an önce başlamak istedim
Bulutlarmavi14 Matricaria arkadaşım tavşan uykusundan aldı ama ağlayarak gerçi bebeklerde biseyi kabullenmekte çok zorlaniyorlarda
Matricaria Bulutlarmavi14 ben de o ağlama olayından çok korkuyorum. Bebeğime zarar verir mi diye endişeliyim
Bulutlarmavi14 Matricaria arkadaşımın kızında zarar olmadi şükür ama zor dayanılmasi kişiye ve duruma göre zor kızı çok aglardi zaten o yüzden onu çok fazla zorlamadi. Ben tebrik etmiştim hatta ki benim kzikmda ilk 6 ay öyleydi
gokcen_ Ylnsln evet bende konuştum birçok kişiyle ama Duygu hanım yenidoğan sürecinde bile uyku alışkanlığı kazandırdığını söyledi.şimdilik beni ikna etti gibi.