girlmam isminivermekistemeyenizleyici markası ismi neydı acaba bir de nasıl kullanılıyor bir bardak suya ne kadar konuluyor
Ceren55 isminivermekistemeyenizleyici ben harmana kahve aldım 5 gün kullandım gerçekten tok tutuyor ama bende adet düzensizliği yaptı yorumlarda da öyle yazıyor 4 gün geç geldi hamileyim sandım 😄
isminivermekistemeyenizleyici Ceren55 ben harmana da kullandım ama asla zayıflamaya yardımcı olmadı aynı zamanda diyette yapıyordum. Hatta iki şişe bitirdim Normal kahve olarak tükettim artık 😂
Ceren55 isminivermekistemeyenizleyici tok tuttu beni normal kahve gibi değil. Ama 4 gün gecikti hemen attım korktum 😀 keşke sihirli değneğim olsaaa😂😂🪄🪄🪄
Asldrk rainayaz bende 2 kutu var ama tadını sevmiyorum tamam çilekli ama ne bileyim su ile içemedim yoğurta karıştırdım lavaboya çıkarmadı beni öyle abartılı şekilde siz nasıl kullanıyorsunuz
MademoiselleZengin55 yks Bebeğim 6 aylık olunca başlamıştım ben diyet yapmaya,kasım ayı falan gibiydi.82 kiloydum,yaz başında ulaşmıştım hedefime.Hiç pes etmedim ama bazen artıya geçtim bazen sabit kaldım ama sonunda başardım.
maygirl isminivermekistemeyenizleyici matcha kullandgnz zaman lutfrn ac kalmayin ara öğn gbi atistrmalik bsyler yiyim yoksa tansiyon dibi görür gozunuze hastanede açarsiniz ben soyleyimde:)
kader539_ isminivermekistemeyenizleyici ben tadını hiç beğenmiyorum ya sanki mum gibi erimiş gibi bir tuhaf damağıma yapıştı sanki içerken
0706almila rainayaz ben de çok karın ağrısı yaptı siz nasıl kullandınız ben çay olarak aç karnına içtim yoğurda karıştırdım ama kramp şeklinde aşırı ağrı oluyordu
rainayaz 0706almila evet ağrı bende de ilk zamanlar oldu sonradan olmadı. Bende sadece yoğurt ile tüketiyorum
welcom isminivermekistemeyenizleyici peki kolajen kullanan varmı aranızda bende onu denemek istiyorum çünki vücut 30 yaştan sonra kolajen üretmez dediler