2maviboncuk melike_cinar O nasil deccal Bi kadın ya tövbe tövbe eşimde bana kahvaltının kapağını atmıştı karnıma gelmişti bende bunu unutamıyorum senin yaşadığın hiç unutulmaz ne biçim insan kaynanan ama Allah yanına bırakmaz Allaha havale et bacım Rabbım yardımcın olsun
boralii melike_cinar hiçbir b💩k yapamaz merak etme. Benim kaynanada niye hemen çocuk yaptınız der çocuğum düşsün diye binbir çabaya girerdi ama sonuç 10 ay 14 günlük bir evladım var. Lohusa depresyonunda olduğundan böyle düşünüyorsun yoksa bir anne için evladına değil dokunmak yan gözle bakılması bile katil eder adamı. Rahat ol gelsin de görsün olacakları onun bir tarafları yemez gelmeye merak etme.
ekimkizi_ Manyak kadin büyük konuşmayim ama asllaa muhattap almam eşim de anasini istiyosa boşardim mahkemelerde de süründürürdüm iyi ki de kutlamamişsin haketmemis
Beyninizikullanmakucretsizdir Babaannem de annemin hamile olduğunu bile bile kışın halı yıkatmış. Maalesef annem düşük yapmıştı millete de söyleme diye tembih etmiş. Bu kaynanaların bebek düşmanlığı gelin düşmanlığı bitmiyor dertleri ne ya 😑
melike_cinar Beyninizikullanmakucretsizdir bende erkek annesi oldum bende kaynana olucam ama asla böyle olmicam ya gelinim olarak değil kızım olarak görürüm Allah’ın emaneti sonuçta
Beyninizikullanmakucretsizdir melike_cinar bunun bilincinde olan bir insan bunları yapamaz. Allah korkusu olmayan bir insan herşeyi yapabilir 😑
melike_cinar pinkopink inanmazsan inanma yukarıda kanıtlarıyla sunmusum ben zaten. İnanmiyosan da yorum yapma akıl sorunu olduğuna ben de eminim ama inanmiyosan boş yorum yapıp insanın canını sıkma
Birdunyabircennetannesi melike_cinar Bacım bu ne sabır? Ağzına sıçarım o bıçağı alır götüne sokardım onun Benim evladıma bana saldıracak beddua edecek götünden o kanı alırdım Allahından bulsun kendisi gebersin
tantuniayrangerisiyalan melike_cinar Burası bazılarının senaryo defteri olduğu için her şeye yalan gözüyle bakıyorum… Ama okudum evet dediğim gibi böyle çok senaryo okuduğumuz için inanamadık ve böyle bir manyaklığın gerçek olacağını düşünemedik… İnanılmaz korkunç bi kadın ya her şey beklenir demeki ama kocan yanındaymış. Umarım cezasını çeker ne sonuç çıktı
turuncuk melike_cinar nasıl hala sabredebılırsın pekı o insan denılen yaratıga cok özur dılerım ama heralde üstüne atlardım ben ve onu parcalardım suan bıle hamıle bır ınsana bunu yaptıgı için cınlerım tepemw cıktı ayyyyyy
AbEsMu130125 melike_cinar tek sebebi bumu gerçekten inanamıyorum ya nasıl insanlar var kaynananin beyninde bir özrü falan mı var
melike_cinar Norveckizi cidden sizin probleminiz felan olmalı böyle bir durumla senaryo yazacak kadar vicdansiz değilim yukarıda darp raporu bebeğin kıyafetleri ve suratının fotoğrafı var. Ama size de bişey diyemem tabi herkes karşısındakini kendi gibi bilirmiş siz çok seneryo yaziyosunuz demekki. Gidin bı aklınıza baktırın sorun olabilir çünkü bu kadar kötü düşünceli olmanız normal degil