baharmom aaabbb_11 çok hoş değil mi resmen 9 aydır arkadaşız Happy Mom dan şimdi burada devam biz seninle tam 1 yıl önce bugün tanışmışız benım ilk transfer zamanı transferi konuştuk hamilelikleri konuştuk şimdi bebeleri konuşma zamanı ❤️❤️🤲🏻
aaabbb_11 baharmom evet çok güzel canım evet seninle baya önce konuşmuştuk bız gerçekten çok uzun oldu hiç kopmadik hepimiz
aaabbb_11 kaanatlas valla kırkından sonra gündüzleri çok uyanık kalıyor benim bebeğim 5 ten 12 ye kadar hep ayakta uyumuyor 😂
baharmom kaanatlas pogacayanaginannesi oyoyoyyedibeni aaabbb_11 karelb Kızlar burun temizliği nasıl yapıyorsunuz 3 gündür bir türlü tam olarak temizlenmedi haaa çıkıyor sümük ama tam değil serum fizyolojik bide nazal nem ikisi de var elimde ikisini de kullanıyorum niye tam olarak çıkmadı şu sümük
kaanatlas aaabbb_11 inşallah be canım ama çok şükür dün gece güzel uyudu bugünde inşaallah yatar çünkü hiç halim de yok
sarembenim Biz de 20 kasımda doğduk, kızlar emzirme işi nasil gidiyor kac saate bir emziriyosunuz kac dk ediyorlar, 2 memeyi de veriyor musunuz?
baharmom sarembenim bana hastahane de hemşireler 15 20 dk bi meme 15 20 dk bi meme dediler ama öyle olmadı doktorum da hiç o zamana bakma dedi tek meme bitiriyor ise bebeğim bırak o memede kalsın dedi şimdi ise 16 günlük olduk suan da bi meme bir sonraki emzirme de diğer memeye geçiyoruz emzirme süresi de gazı yok ise uzun kalıyor yarım saat falan basen 40 bazende 10 dk emip sonra uyuyor yada gazı oluyor ememiyor çok degişiyo gece gündüz birbirine uymuyor bazen anı anına çok farklı ya