Makbuss arifebertu ayni gün dogum yapmışız ben saat 18.08 aldim kucağıma suan kucağımda uyuyor mis kokulu kizim
baharmom kaanatlas Makbuss arifebertu merden2324 Kızlar dikişler ne alemde ya benım bazen acı ve yanma çok fazla 13 gün oldu 😔
aaabbb_11 baharmom canım ben tam 50 gün oldu geçti 😂20 günden sonra hiç acı olmuyor geçiyor benim sırttan iğne vurdular ya o çok acıyor
kaanatlas baharmom benimde aynı iki gündür çok ağrıyor oda hep oturup kalkmaktan iyileşmiyor canım daha sen yenisin benim 22 gün oldu hala böyle
baharmom karelb benım de değişiyor bazen gündüz uyuyor gece ayakta bazen tam tersi alışama kadar yada 40 a kadar böyle düzensizlık olur zamanla düzelir inşallah
baharmom kaanatlas pogacayanaginannesi oyoyoyyedibeni aaabbb_11 karelb Kızlar burun temizliği nasıl yapıyorsunuz 3 gündür bir türlü tam olarak temizlenmedi haaa çıkıyor sümük ama tam değil serum fizyolojik bide nazal nem ikisi de var elimde ikisini de kullanıyorum niye tam olarak çıkmadı şu sümük
baharmom kaanatlas zaten oturup kalkınca acıyo hele bide uzun süre uzanmışsam yerimden kalkmak cok acılı
aaabbb_11 kaanatlas 40 indan sonra değişiyor cnm gece uyuyorlar artık azda olsa bnmki yine çok uyumuyor gerçi😂
baharmom aaabbb_11 çok hoş değil mi resmen 9 aydır arkadaşız Happy Mom dan şimdi burada devam biz seninle tam 1 yıl önce bugün tanışmışız benım ilk transfer zamanı transferi konuştuk hamilelikleri konuştuk şimdi bebeleri konuşma zamanı ❤️❤️🤲🏻