2019dan beri kullanan biri olarak kesin olarak konusacagim. Kesinlikle alin aldirin. Erkek gibi killarim vardi simsiyah semsert epilasyona gittim sadece sertligi yumusadi asla azalmadi. Bunu aldik evde yapayim diye koltuk altimi bitirdiiiii. Bakin azaltmadi bitirdi. Genitale kullanilmaz diye yaziyor ama kullandim baya azaltti alt sulu kisimlar tabiki tek tuk kaliyor ama ust bolge karnimin alti yani bitti. Bacaklarim yalnizca ust bacakta biraz biraz kaldi kollarimda baya seyreldi. İnanin bana kendinize yapacaginiz en buyuk iyilik olur kizlar kesinlikle alin kullanin. Ama asla aksatmayin daimi kullanin kendisi otomatikmen atis ayarini seciyor kil tipinize gore belli bir zaman sonra siz de secip anlayip yapiyorsunuz. 2. Cocugumu dogurdum 4,5 aylik bebegim var hormonel olarak tekrardan killarim tuylerim cikmaya basladi dogal olarak yeniden baslayacagim kafama estikce koltuk altima bacagima koluma yapiyorum zaten simdi duzenli kullanmayada baslayacagim gobegimde tuylendi cunku orayada ilk kez deneyecegim hatta. Benimkisi kablolu kablosuz kullanimli olan tam modeli bilmiyorum yarin bakar yazarim isterseniz kesinlikle alin ve kullanin sevgiler 😊❤️