Minnokkunannesi Boğazımda sert bi kitle hissettim doktora gittim ultrasonla bakıldı. Lenf nodu 2 tane biri baya büyük dedi 3 cm. Parça alabilirlermiş. Yaşayan var mı
birisi007 Minnokkunannesi Lenf nodu zararsiz diye biliyorum. Hastalaninca felan sisiyor. Boğazin neresinde.
zehratkn Minnokkunannesi benimde kulak altında vardı ara ara çıkıyor bi sorun yoktu şimdi ensemde misket gibi çıktı ultrasona gireceğim yine
askbebegimmbenim Minnokkunannesi annemde vardı 30 yaşlarında çok araştırıldı lenf bezi dediler ama iyi huylu mu kötü huylu mu diye araştırdılar biyopsi yapıldı çok şükür temiz. Enfeksiyondan kaynaklı çıkmış. Zaten bizlerin bile bogaz enfeksiyonunda hemen ele gelen bezeler çıkıyor. Sizde bı baktırın. Geçmiş olsun kontrol edilmesi lazım büyüyor mu hareketli mi hareketsiz mi
erdemirr Minnokkunannesi oplumunda 2.8 cm. Çok endişeliyim karnıma ağrılar giriyor. 3 haftadır hasta oldum üzüntüden. Doktorlar %99 enfeksiyon dedi ama boyutundan kaynaklı hala araştırmak istiyorlar
yesmom2207 Ben yaşadım kuzum. Hareketli mi ? Yani elinin altından kayıyor mu yoksa sert mi ? Şekli yuvarlak mı yoksa biçimsiz mi ? Bir de büyüyor mu?
zehratkn yesmom2207 üstüne bastırınca kaçmıyor benim nasıl olması gerekşyor ki misket gibi enseme yakın yerde
Minnokkunannesi yesmom2207 hareketsiz, sert, büyüyüp büyümediğini bilmiyorum sadece 1 ultrasona girdim. Hem sağda hem solda var 3 cm büyük dedi doktor büyük olduğu için parça alınabilirmiş.
yesmom2207 Üstüne basınca kaçanlar genelde yağ bezesi oluyor. Sert olanlar kitle. İyi huyludur Allahın izni ile,, benden biyopsi alınmıştı. Lenfoma çıktı. Tedavi olup iyilşetim.. Olabilecek En kötüsü lenfoma ama onun da tedavisi var çok şükür. Korkma hiç.
Minnokkunannesi yesmom2207 çok geçmiş olsun 🌸 sert benimki oynamıyor gibi. Bir şey soracağım biyopsi olmadan ultrasonda iyi huylu dediler. Size ne dediler biyopsi yapılmadan ultrasonla iyi kötü anlaşılıyor mu onu merak ediyorum
yesmom2207 Minnokkunannesi teşekkürler. Genelde ultrasonu çeken doktor anlıyor. Bana kötü görünüyor ama tedavisi var merak etme demişti
birisi007 Minnokkunannesi bogazinin neresinde yakin zamanda hastalandiysan disin felan curukse oda buyunesine sebep oluyor
birisi007 Minnokkunannesi Bogazda mi boynunun her iki tarafinda mi. Benimde boyle cenemi eğince cene altinda kayan beze var
semaydin birisi007 merhaba benim de tam böyle anlattığınız şekilde bezeler oluştu. Sizinki geçti mi acaba
Minnokkunannesi erdemirr boyutu küçüldü enfeksiyondan dendi korkulacak bi şey yok. Şimdi hasta oldum tekrar şiştiler sanırım artık hep böyle şişip duracaklar
Ssulecyvz erdemirr merhaba lenf nodlarında son durumunuz nedir acaba benim oğlumdada varda korkuyorum
semaydin birisi007 ben de enfeksiyon sonucu fark ettim dün doktora da sordum normalmiş sanırım dediğiniz gibi 🥰