Yarim_Kilo_Kiyma NariNariKiminYari Güzele benziyor. Ay bende heves ettim kız. Dur müsait olunca deneyeyim. Kıymalı mı bu. Eline sağlık
NariNariKiminYari Yarim_Kilo_Kiyma kız gibi değilde nenem gibi dizildiler ama olsun 🫠 Evet kıymalı yaptım baya güzel oldu 🫶🏻
NariNariKiminYari rth aa bende normalde soğanı pek sevmem ama bunda öyle buram buram soğan tadı yoktu. Ekşi ağır bastığı için tadını kırdı sanırım 🫶🏻
NariNariKiminYari Syds evet bol ekşili oldu yerken bile ağzım sulanıyordu ahshahha bi de yoğurtla da çok iyi oldu 🤤
NariNariKiminYari Yarim_Kilo_Kiyma etli soğan dolması yazdığında çıkan 2. Sayfadan yaptım y logolu 🫠 link veremiyorum yasakmış 🥺
Arelmommy NariNariKiminYari Bende çok severim yaparım sürekli ben nar ekşisi değil de taneli sumağı kaynar suda bekletiyorum suyunu dolmanın üstüne döküyorum öyle pişiriyorum harika oluyorr birde et veya tavuk diziyorum tencerenin dibine yumuş yumuş muhteşem pişiyorlar onlar da
NariNariKiminYari Arelmommy sumağı hiç sevmiyorum 🥲 tencerede değil de fırında yaptık çok güzel oldu 🩷