NariNariKiminYari Kızlar eşim keşfette görmüş beni de evde yakalamışken bundan yap diyor🥲 Çook güzel olmasını istiyorum böyle yerken arada parmaklarını da yesin var mıdır bunun püf noktası nasıl yapmam gerekiyor
Poly-ana NariNariKiminYari Ben çok severim çok güzel olur salçası baharatı nar ekşisi bol olsun harika olur 🫶🏻
usenmedimyaptimbirvelet NariNariKiminYari oha bugün bende bunu düşünüyordum soğan dolması mı yapsam acaba diye risk alamadım karnabahar kızartıyorum hdjdjdjd yarın yapcam ama yaa nefis yemek tariflerinden bakıp yapcam
Yarim_Kilo_Kiyma NariNariKiminYari 1 kere çeşme Sheraton otelde yemiştim. Ay maşallah kız gibi dizilmişler harika idi, tadı da görüntüsü de harika idi. Hatta eşime dedim nasıl dizmişler bunu böyle.
Ladimaki NariNariKiminYari Bende hiç yemedim. Cesaret edip yapamıyorum güzel olmaz israf olur diye korkuyorum.
NariNariKiminYari Beyninizikullanmakucretsizdir ay evett çok güzel duruyor ben yazınca hep tencerede pişirilmişi çıkıyordu 🥲
Beyninizikullanmakucretsizdir NariNariKiminYari eşim soğan dolması sevmiyor. Ben her gün olsa yerim o derece seviyorum 🤤 annem karışık dolma yapınca soğan da koyar çok güzel oluyor. Ama fırında olanı bence daha lezzetli olur.
NariNariKiminYari Beyninizikullanmakucretsizdir hiç yemedik daha önce keşfette görüp canı çekmiş deneyelim bakalım çok güzel görünüyor 🤤
NariNariKiminYari Poly-ana nar ekşim az kalmış iç harcına koydum kalanını da sosuna atacağım artık umarım güzel olur 🩷
NariNariKiminYari Beyninizikullanmakucretsizdir vii ahahahhaha yemek tarifi de mi paylaşmak yasakmış 🥺
Beyninizikullanmakucretsizdir NariNariKiminYari link paylaşmak yasak o yüzden uyarı aldım. Uzun süredir gelmiyordu yakında askı da alırım 🤣🤣
NariNariKiminYari usenmedimyaptimbirvelet sen bensin diyorum anlamıyorsun askım ahahshaja fırında pişiyor inşallah güzel olur 🥺
Beyninizikullanmakucretsizdir NariNariKiminYari nasıl olmuş merak ederim bakalım önerdiğim tarifi beğendiniz mi😍