Deletedmom_117 Kizlar başına gelen var mı acaba Ensesi kalın dedi şu vs aldırmak istemiyorum asla . Böyle denilip normal çıkan oldumu net bişey mi acaba bu Su verip riske atmak istemiyorum . Moralim çok bozuldu umarım sağlıklıdır . Başına gelen aynısını yaşayan yazabilirmi ?
asell13 Deletedmom_117 arkadaşıma denildi hamileliği burnundan geldi kızın sıvıda alındı risk yine var denildi gayet sağlıklı doğdu bebeği
lAmMelodi Deletedmom_117 Momda bir kaç kişide aynısını yazdı canım sağlıklı doğdular❤️🤲🏻 insAllah birşey yoktur üzülme.
Madammm Deletedmom_117 inanmaaaaaa başka doktora git iki üç tane doktora git yalannnn sakın aldırma emin olmadan doktora hastaneye güvenme 4-5 tane hastane gez başıma geldi biliyorum
ppzeynep Deletedmom_117 Maddi olarak sizi zorlamayacaksa genetik test yaptırıp kesin sonucu öğrenin. Hamileliği zehir etmeyin.
evremo Benim ilk gebeliğimde çok nadir genetik bir hastalık vardı çocuğumda. İkinci gebelikte detaylı usg zamanı ense kalınlığı denildi yani başlarda yoktu. Zaten biz amniyosentez vermiştik ve ileri mıcroarry gibi tetkikler çalışılıyordu. Temiz geldi sonuç ve oğlum 7 aylık gayet sağlıklı çok şükür
Kuzularinanasi Deletedmom_117 baska doktora da gidin 4 biyutlu ultrasonu olan uzman kisiye gidin hemen inanmayin ultraonu kotuyse yanlis olcum yapmis olabilir
tugcetin26 Deletedmom_117 fetal dna yaptır canım. Hangi şehirdesin ? Bazı hastaneler ücretsiz yapıyor. Ben Eskişehir’de yaşıyorum Osmangazi ünv tıp fakültesi ücretsiz yapıyor . Olduğunuz şehirde yoksa buraya yakınsanız yaptırmanızı tavsiye ederim. Normalde çok uçuk bir rakam çünkü
Deletedmom_117 Yigit_Yagiz_Moms bilmiyorum söylemedi ama kalın Riskli dedi sıvı alalım dedi istemedim
baloglum_e Deletedmom_117 bana da öyle dediler başka bir doktora gittim gayet sağlıklı dedi şuan oğlum 5 yaşında gayet sağlıklı 💞
Yigit_Yagiz_Moms Deletedmom_117 benimki de kalındı. 2,5 çıkmıştı. Fetal yaptırdım temiz geldi şükür. Kaç çıktığını öğren öyle hareket et derim. 4 sınır zaten. 4 ün altındaysa korkma
Momm29393 Deletedmom_117 usg kağıdınızda yazar genelde 3,5 mm e kadar sıkıntı olmuyor, ama bi çok doktor 1,5 mm üzerine kalın diyip sıvı istiyorlar, içinizi rahatlatacak tek test amniyosentez veya fetal dna