Tgbsll Julijuli çok sevindim sizin adınıza. İnşallah benimde geçer. Çünkü gerçekten bırakmak istemiyorum emzirmeyi
Yazilimcianne Tgbsll Kendi sütünüzü sürün süt kuruyana kadar açık bırakın. Sonra lansinoh krem sürün. Günde en az 20dk havalandırmaya çalışın,1 haftaya kalmadan iyileşmişti benim. Her emzirme sonrası bu şekilde yaptım, çok geçmiş olsun 🤗
Derinn1 Gümüş kalkanlardan edinmenizi tavsiye ederim. Sihir gibi bir şey kısa sürede yaranız acınız geçiyor. Neredeyse bütün kremleri denedim ama çareyi gümüşte buldum. Biraz pahalı ama kesinlikle o sıkıntıyı stresi yaşamaya değmez.
Tgbsll Derinn1 anladım. Pahalı olması sıkıntı değil yani yeterki geçsin şu acılarım Allah İn izniyle gerçekten çok zorlanıyorum. 😭
ecey Tgbsll E Vitamini minik cam kapsüllerde bir tanesini kırıp elimle her emzirmeden sonra Sürüyordum. Arada fito krem ile karıştırıp sürüyordum. Ama silikon gögüs uçları ile emzirmeye devam ettim. Son çare bende bunlar iyi geldi. Bende sizin gibi ne duysam yaptım inanın. Ve hiç geçmedi bu kez moral bozuluyor. Ama mutlaka geçecek sadece biraz hassas bir yer. Şimdi inanın cok daha rahat. Ama halen göğüs uçlarım çamaşıra değdiğinde ağrıyor. O yüzden de gümüş kapakları hiç çıkarmıyorum. Ama emzirmede ağrı geçti. Sizinle geçecek.
Tgbsll ecey açıklamanız için çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun. Denemekte fayda var gerçekten çok teşekkür ediyorum 💕
Kahve_keyfi Tgbsll denemedik bişey bırakmadım iyileşmedi biberonla sağıp verdim 1 hafta meme vermedim iyileşti şimdide tahinin yağını sürüyorum yarası gecti
Nnnnn Tgbsll AVENT GÖGÜS KALKANI kesin çözüm kıyafetin memene temas etmediği nemli kaldığı için iyileşiyor hemen .İnan benim göğsüm kadar kötü olmamıştır neler cektim iki göğsümüzde ucu koptu resmen kırmızı kırmızı etimin içi belli oluyodu açık yara halinde emzirdim yara açık olduğu için hiç bi krem koca karı ilaçları fayda etmedi 3 doktora gittim tam 1 ay öyle ağlayarak emzirdim ama Kalkan’ı keşfettikten sonra kullandım sağ göğsümü sağdım verdim 5 günde kendini topladı yara kapandı . Sol göğsümü verdim sürekli hala yara açık ama acımıyo eskisi kadar yanıyo sadece göğüs Kalkan’ı kesinlikle çok faydalı