pinar61 Merhaba arkadaşlar Kızım 15 aylık ve kuştan biraz korkuyor bende almak istiyorum alışsın istiyorum hayvanlara falan Jumbo bakanlar varmı korkan çocuğunuz alıştı mi sonradan ? normal muhabbet kuşu istemiyoruz.Fikrinize çok ihtiyacım var.
Hasekihurremsultan1 pinar61 jumbo nasıl oluyor daha mı büyükleri ? Gagasına dikkat edin eğer gagaları büyük ve keskinse bence normal muhabbet kuşu alın, eğer kızınızın elini falan ısırırsa zarar verebilir
Minikaslanannesi pinar61 bizim de farklı bir cins muhabbet kuşumuz var ilk önce oğlum korkuyordu şimdi peşinden ayrılmıyor.Ve gerçekten en yakın arkadaşı kuşu öldü.Artik kuşumuzda oğlumun ismini söylemeye başladı.Bence zmanla alışır.Daha önce cennet papağanımiz vardı.Onunla hiç anlasmaadilar o sürekli elini ısırıyordu.Bu asla zarar vermiyor.
pinar61 eda-1amine normal muhabbet kuşu bakmiyo eşimin arkadaşı ücretsiz verecek.Kizimiza hediye gibi Yavru sadece biraz kabarık oluyor 17 sinde Gidip bakicaz bizde alırsak o şekilde alicaz
pinar61 Hasekihurremsultan1 eşimin arkadaşı ücretsiz vercem kabarık ve iri oluyor biraz büyük ama çok değil gösterişli oluyor yani.Bakicaz 17 sinde Gidip de bakalım begenirsek almak istiyoruz
annediyebiri pinar61 eğer çok küçük verecekse kzınıza alışır zarar vermez diye düşünüyorum. Arkadasım bir kere bana emanet etti duvarların kenarlarını kemiriyordu korktum biraz çünkü bize alışmadığı için ısırabiliyordu. Ama çok küçükken alırsanız ısırmaz bence Bizde muhabbet kuşu var 1.5 aylıkken aldık daha bağlı oluyor küçükken alınca
pinar61 Minikaslanannesi papağan baya büyük mesrla kızım ondan korkabilir dediğiniz gibi kızım seviyor aslında umarım isirmayan bı kısa denk geliriz