Adababy Deletedmom_117 sabah saatlerinde bir grupmuş şimdi baya kalabalıkmış a heberi izleyin canlı gösteriyorlar
Deletedmom_117 Adababy yok. Kız onlar değil burdada vardı Suruyeli diyip durmayın merhametsizler falan diye cemkiriyolardi ddjj
begum50 @Adababy inşallah giderler en azından evler boş kalır kiralar düşer inşallah kirada olan insanlarımız cok zorluk çekiyor
Adababy begum50 aynen en çok ta ona seviniyorum aynı zamanda suriyedede söz hakkımız var ekonomi düzeleri fırsatçılar türk çalıştırmıyodu suriyeli çalıştırıyodu şimdi onlar düşünsün
Adababy Deletedmom_117 en çok onlar gitsin gördüm o yorumlarıda suriyeli değillerse bile suriyeliler giderken onlarıda götürsün🥹
Deletedmom_117 Adababy ahah keşke bence bı bağları var merhametsiz Diyolar e Gazze deki insanlar niye kaçıp gelmiyor isteseler kaçarlar Ülkelerini bırakmıyorlar Suriyeliler gibi Merhamet ediceksek illaki gazzedeki masumlarabmerhamet daha Lazım
Deletedmom_117 Adababy hala aynı düşük ücret kabul ediyolar diye heryer suryuyeli ki Bizim insanimiz zora gelemiyor da
SooMin Adababy iç işleri bakanı acele etmemelerini söylüyoruz gitme talebinde bulunanlara dedi varın siz düşünün :))))
Adababy SooMin yok kız malum kişi söyledi duydum dünyadaki tüm suriyeliler ülkelerine dönebilir dedi hatta ürgün şu an kapılarını açtı gitmeleri içün
g_tm59 İnşallah giderler inşallah ama umudum hiç yok hepsi rahat düzenini kurmuş üst üste çocuk doğuruyolar Kendi ülkemizde bizden daha iyi yaşıyorlar niye gitsinler 😤
leyoz Adababy Burada herşey suriyelilere beleş bence gitmezler ..Yerleştirler buraya keşke gitseler de kurtulsak
havuclutart Adababy giderler tabi hayatları yaşamları orda sonuçta yeni hayatları olacak ki gitmeliler de