ondabundasundadir bence oğlunuzun hiçbir şeyi yok daha çok karşılıklı sosyal iletişim birlikte oyunlar oynayın parka bahçeye vs götürün kendi ihtiyaçlarını kendisi sağlamaya çalışmasını öğretin oyun gruplarına ya da kreşe gönderebilirsiniz tv ekran vs tamamen kesin ya da verirseniz güzel programlar var yapbozlu , resim Çizmeli parçalı birleştirmeli vs . YouTube’u açmasın ama silin telefonunuzdan . ben de iki yaşından itibaren otizm mi ekolalimi mi hiperaktivite mi Asperger mi diye diye aklımı yitirirdim hiçbişeye odaklanamıyordum . Her zaman adına bakmıyordu çok hareketliydi ama hiperaktivite tarzı değildi klasik erkek çocuk hoplamalı zıplamalı:) trambolin aldık sonra iyi geldi 😃 adına direkt olarak bakmıyordu komutla birlikte söyleyince bakıyordu konuşması yaşıtlarına göre birtık geriden geliyordu komutlar çok iyiydi 1,5-2 yaşındayken harfleri sayıları renkleri şekilleri gezegenlerin isimlerini İngilizce kelimeleri her şeyi biliyodu şu an 3.5 yaşında hiçbir problemi yok sosyal iletişimi iyi ekstra zeki bir çocuk yaşıtlarından farkı yok kendini güzel ifade diyor ama kız çocukları gibi bıcır bıcır değil ama . Kendime kızıyorum bu kadar neden pimpirikli olduğum için her hareketinin altında bir şey arıyordum çocuğumun sizinde yazınıza denk geldim içiniz rahat olsun.