Tubavttr Oğluma sleppy 3 numara kullanıyoruz henüz 2 aylık yeni olduk ama yanlardan bacaklarına iz yapıyo sizce 4e geçmelimiyiz kilosunu bilmiyorum 1 aylıkken 4500 dü en son
Yigitkomuz_ Tubavttr canım iz yapıyosa gec bende 3 aylıkken falan geçtim şuan 7 aylık 5 numara kullanıyoruz eltimin kızı 3 yaşında oda 4 takiyo çocukla alakalı benimki maşallah uzun ve kilosu bi bebek anca oluyo 😂
Yigitkomuz_ Tubavttr bide erkekler hep daha büyük lazım oluyo kız olsa ittirip bağlarız ama erkek olduğu için ben biraz bol yapıyorum önünü
ErvaEmir ErvaEmir ben prima 2 numara kullanıyorum oğlum 50 günlük 3.900 kilosu sen büyük kullanıyorsun sanki slepy kalıbını bilmiyorum gerçi ama aynıdır diye düşünüyorum
Tubavttr Yigitkomuz_ alıp denicem şuanki kilosunu bilmiyorum 2 gün sonra doktor kontrolümüz baya kilo aldı doğum kilosu 2500dü 1 ay sonra 4500 oldu şimdi herhalde Bi 6 6500 vardır diye düşünüyorum düzgün takamıyomuyum diyede düşünüyorum iz yapmasın diye gevşek bağlıyorum ama yinede yapıyo
Yigitkomuz_ ErvaEmir kalıplar farklı oluyo canım ben bimin kullanıyorum geçen migros 5 numara aldım ama bimin 4 numarası gibi küçüktü yani
Tubavttr ErvaEmir şuan iyice tombik bişey oldu Bi 6 kilo olmuştur diye düşünüyorum geçmiş bile olabilir taşıyamıyorum kollarım ağrıyo öyle söylüyim markadan kaynaklıda olabilir Bi alıp denemek lazım nede olsa geçicek illaki 4e
AnneOlmakCokGuzel Tubavttr canım benim bebeğim 5 buçuk aylık 4 numara kullanıyoruz. Sleepy nin kalıpları Biraz küçük. Ama bebeğini rahatsız ediyorsa değiştir tabi
Mlk0669 Benim oğluşumda 2 aylık 2 kullanıyoruz molfixin ama bacaklarında iz yapıyor sanırım 3 e gecicez
Azra_Mina Tubavttr prima kullanıyorum hiç sızdırma sorunu yok maşallah indirimdeyken almıştım külot bez çok rahat kullanımı ay sıktı mı gevşek mi oldu derdi yok tavsiye ederim külot bezi
Diana2306 Tubavttr benimde kızım 3 aylık bizde geçen ay 3 numaraya geçtik sleepy 2 numara bezi 1 le aynı gibi ondan bende 3 aldım şuan iyi iz yapıyorsa sıkıyordur