MiracAlpinveUmutunAnnesi Kızlar burun tıkanıklıgında bas ucuna sogan koymak çözümmüdür sizce ? Oglumun burnu tikali 24 bucuk aylik bu arada 😕 baş ucuna sogan koydum bazıları diyoki hic işe yaramıyo yapan varmı bunu işe yarayan oldumu ?😑
Janss MiracAlpinveUmutunAnnesi Üzerine karanfil dikip 2 yemek kaşığı kadar da kaynamış su dökünce biraz etkili oluyor ama burunda mucizevi bir açıklık olmuyor 🤷🏼♀️
Arenn MiracAlpinveUmutunAnnesi ben denedim sanki iyi geldi ama odanın kokusu bernattı😂 bir sürü de karanfil soktum üstüne kaybetcek bişey yok deneyin bence grip vürüsüne de engel oluyormuş
Kewecan MiracAlpinveUmutunAnnesi benim de bebeğimin burnu tıkalı idi. Henüz 15 günlük. Hastaneye götürdüm. Bir sprey ve burun aspiratörü yazdı. Onu kullanınca açıldı çok şükür. Sana tavsiyem direkt doktora gitmendir. Ben de açılması için kendimce uğraştım bekledim ama nafile. Diger yöntemler cocuguna acıdan başka bişey vermez. Dilerim çabucak iyileşir bebişin 🙇♀️
MiracAlpinveUmutunAnnesi Janss zaten cok tıkalı degıl hırıl hırıl bir ses geliyo ama hep boyle olur once hırıltılı bir sekilde tıkanır sonra tamamen tıkanır Tesekkur ederim😊
MiracAlpinveUmutunAnnesi Arenn evet suan buram buram sogan kokuyo odamız 🤣 Olsun iyilessin de cok tıkalı degil hırıltı seklinde var ama hep boyle başlar sonrasinda tamamen tıkanır 😑
MiracAlpinveUmutunAnnesi Arenn memlekete geldim ben oglum kuscakti annem falan uyandi salona bi geldi ne kokuyo burda diyo 🤣 daha etki etmedi galiba anlamadim ben ya
MiracAlpinveUmutunAnnesi Kewecan her burnu tikandiginda ilk isim doktora götürmek oldu Zaten canım bide cok kullandik burun spreyi ama bu sefer eskiler kadar degil gibi hafiften var zaten doktora goturulucek derecede olduğunu gorsem hic beklemem tesekkkur ederim
Kewecan MiracAlpinveUmutunAnnesi tekrar geçmiş olsun canim. Rica ederim. Herşey çocuklarımız için ne de olsa. Sağlıkla sıhhatle büyüsünler insallah
MiracAlpinveUmutunAnnesi Yorgunanne1 bende de pek ise yaramadı galiba anlayamadım ev koktuguyla kaldi🤣
Aysev MiracAlpinveUmutunAnnesi sürekli bir tıkanıklık uykuda nefes zorluğu varsa mutlaka kbb veya alerjiimminoloji bölümüne götürün geniz eti olabilir
ecem34 MiracAlpinveUmutunAnnesi soğan rahat nefes almasını sağlıyor evet doğru. Ama ben ilk denediğim de sabah uyandığımda kızım soğanı yiyordu. Galiba oyüzden işe yaradı 😂
Defnelmas2019 MiracAlpinveUmutunAnnesi En güzeli cold mix canım yastığa gada kıyafetine 2 damla damlatiyorsun aşırı ferah bir koku veriyor burnu açılıyor
MiracAlpinveUmutunAnnesi Defnelmas2019 gercekten mi doktora sorup mu alıyosunuz yoksa normal eczaneye gidip mi