selinnkk 6 buçuk aylıkken sürünmeye, 9. Ayda emeklemeye başladı. 10. Ayda ayağa kalkıp 13 buçuk ayda yürüdü. Emekleme bir gelişim basamağı değildir. Doğrudan ayağa kalkıp yürüyebilir. Yürümeye başladıktan sonra emekleyen çok bebek var.
haticerva06 aaaaaass 5,5 aylıkken geri emekkemeye başladı şuan 6 ay 7 günlük ileri emeklemeye çalışıyor olmuyor sinirleniyor 🤣
duhalinamom aaaaaass 9 ay 3 günlük dün sürünün emeklemeye başladı hiç dert etme bnde çok takıyordum ve okdr çok uğraştım ki ama bıraktım öbür gün emekledi
UrbanMom aaaaaass emekleme gelişim basamağı değil direkt yürümeyi de ogrenebilir. Benim oğlum 8 aylıkken emekledi 13 aylıkken yürüdü. Arkadaşımın bebeği 11 aylık emekledi çok sürmeden yürümeyi öğrendi mesela.
defnesmom3 aaaaaass gelişimi farklı oluyo her çocuğun emekleme pozisyonuna fln alabilirsiniz zorlamadan ben öyle de yaptım ara ara
ahlasbuglem aaaaaass benim oğlum da emeklemedi sürünerek gidiyordu ya da yuvarlanarak 11 aylıkken bi hafta emekledi sonra yürüdü kızım 10 aylık bi aydır emekliyor her bebek farklı olur o yüzden kafanıza çok takmayın
gizemm01 aaaaaass kızım 8 aylık hala emeklemedi. Kollarını koyup kendini kaldırıyor baya baya ama emeklemiyor. Ben pek yere de bırakmadım aslında çünkü durmadı. Kucağıma yapışık geldi bu günlere. Daha yeni yeni ilgisini çeken şeyleri koyunca yerde oturarak oyalanıyor. Es kaza oyuncağını almaya uzanıp yere yatıversin aman aman bağırır beni kaldır diye hiç sevmiyor
dammy aaaaaass 7 ayına girince sürünmeye başladı. Şuan kollar ve bacaklarla hızlı gidiyor ama hala diz/dirsek kullanmıyor
momikaa aaaaaass Sıkıntı olacağını düşünmüyorum her çocuk farklıdır bazı bebekler emeklemeden yürürler. Benim oğlan 6 aylıktı sürünmeye başladı sonra emekledi sonra tutunup ayağa kalktı bir yaşındayken yürüdü mesela erken başladı ama yürümeye korkuyordu o yüzden zamanını bekliyordur bebiş💖
Nisakrkmz aaaaaass oğlum bir yaşında daha yeni bir iki kere kendi ayakta durdu ne kalkmak istiyor ne emeklemek sürünerek ve dönerek gidiyor herşeyin bir zamanı var dedim bıraktım😂😂
hndathn aaaaaass oğlum 5 kızım 8 aylıkken. Emeklemek bır basamak kabul edilmiyor zaten ben emeklemeden yürümüşüm
Alimeehatun aaaaaass bebegikmemeklicek poposunu kaldiriyor cok huzel bacaklarini oynatiyoo ama kollarini oynatamiyoo onu da ogrence emekler kollarini oynatmasi icon ne gibi etkinlikler yaptirabilirimm bilginiz var mk
pastrychef aaaaaass 5 ay 1 günlükken emeklemeğe başladı şuan 7 aylık koltuklara tutunup ayağa kalkıyor yan yan adım atıyor bu acelen ne diyorum kızıma ama dinlemiyor 😂