Ma-ma 9 gün önce birliktelik oldu eşimle bunun üzerine bugün erken gebelik testi yaptım hafif ince bir çizgi çıktı doğruluk payı varmıdır acaba 9 gün içinde belli olurmu testte
esrayigittt Ma-ma Ma-ma nasıl nasıl 9 günde yani demek istedin 9 gün önce ilişkiye girdik şuan hamilelik belli olur mu diyorsun
meayay Ma-ma iki regl arası 17 gün benim. Test yaptığımda regl tarihime 3 gün vardı erken gebelik testi almıştım üzerinde 6 günlük gebelik çıkar diye yazıyordu çok şaşırmıştım benimki de yaklaşık 14 günlük falandı silik çizgi vardı ve hamileydim
aleyna006x Ma-ma evet canım 5 gün geçtiyse doğruluk payı var bende ilk yaptığında çizgi slik çıktı sonra tekrar yaptım çizgi çıkmadı inat edip kan testi verdim pozitif cikti
saribal İlişki süresini değil de reglden kaç gn önce test yaptınız önemli olan o. Bildiğim kadarıylaregl öncesi 9 güne kadar doğru sonuç veren testler var
saribal Ma-ma o zaman doğru sonuç verebilir test. Umarım kalbinizden geçen sonuç olur ama yarın bi test daha yapın bence
Ma-ma saribal rabbim olmayanlara versin ben çocuk dusunmuyorum şahsen iki evladım var küçüğüm iki buçuk yaşında çok zorlanirim
Ma-ma saribal test bozuk olabilir mi diye düşündüm de erken gebelik testi ilk defa yaptım 9 gün içinde belli olurmu gebelik bilemedim başına gelen varmı diye sormak istedim
Lisa Ma-ma ben ilk gebeliğimde reglime 4 gün varken yapmıştım. Silik çizgi çıkmıştı ve kan testinde de pozitif çıktı. Hem de normal testle. Erken gebelik testi de değildi
dogan3504 Erken gebelik testlerinde belli olabilir canım emin olmak için adetin gecikmesini bekle bide sabah ilk idrarla yap daha net sonuç alirsin
Ma-ma Benim gecikmem yok daha pazartesi olmam gerekiyor adet benim merak ettiğim 9 gün içinde hamilelik cikarmi testte