leylmom Tombikdonerartikcokpahali ben geçenlerde 1200 liraya aldım instadan. Çok kaliteli fiyatı arttı mı bilmiyorum ama size uygunsa foto atayım
boralii Tombikdonerartikcokpahali yakın arkadaşımın siyah tesettür kabanı vardı eminim kendisi de satmak ister
Tombikdonerartikcokpahali leylmom tabii ki atın bakaykm m bı ama 1200 de şuan bakmam lazım o kadar çıkamam sanırım siz yine de atin burafakilere de fikir olur hem
boralii Tombikdonerartikcokpahali kabanı yarın çekip atabilirmiş fiyat içinde kendi ne kadara istiyor falan diyor
Tombikdonerartikcokpahali boralii ben birşey diyemem kendisi belirlesin bir de kabanı görürsem daha iyi olur yarın mesaj atarsınız ♥️
boralii Tombikdonerartikcokpahali burada izin vermiyorlar ama başka bir platformda konuşmak ister misiniz çünkü uyuyup uyandıktan sonra unutabilirim bildirim gelmesi gerekiyor
prensesannesi07 Benim uzun kabanım var bedeni 38 hemen hemen hiç giymedim başta heves ettim aldım öylece duruyor bütçen neye uyuyor senin
Tombikdonerartikcokpahali boralii 158 mi 😅 olmaz ki hayatta bana siz de giymissiniz 10 cm oynuyor neredeyse ama yinede bakalım