papatya_17 Kızlar sünnetş devlet hastanesinde mi yaptırdınız yoksa özelde mi bir farkı oluyor mu anestezi olsun iyileşmesi olsun öncesinde tahlil falan yapılıyor mu
Minigiimm_ papatya_17 biz evde düşündük direk gelip yapıyorlar diye bi korktuk devlette düşünüyoruz gittik ama 1 yaşından sonra önerdi bebeğim 3 buçuk aylık
SevimliHayaletCasper papatya_17 evde yaptırdım ben çok memnun kaldım. Yanındaydık müzik falan açtık oyuncak gösterdik çok kolay oldu
taze-anne2312 papatya_17 devlet de yaptırdım memnun kaldım tahlil yapılmadı bizde sadece pipisine baktı ondan sonra gün verdi 6.5 aylıkken yapıldı bizim 🤭
taze-anne2312 Minigiimm_ takdir sizin ama eğer yaptırabilirseniz 5-6 aylıkken yaptırın çünkü yürümeye başlarsa biraz daha zorlanabilirsiniz ben 6.5 aylıkken yaptırdım bi tık zorlandım çünkü ama dediğim gibi takdir sizin tabiki🥰
alipapatya123 Minigiimm_ neden önermedi acaba biz de 4 aylıkken olmuştuk çok da güzel olup iyileşmişti ileride daha zor oluyor diye duymuştuk birine daha danışın isterseniz benimki çocuk cerrahıydı
Minigiimm_ taze-anne2312 Ben iki aylıkken gittim sünnet istediğimi söyledim doktor önermedi yaparsan tekrar yaptırmak zorunda kalırsın dediği için beklemek zorundayım yoksa ben de anlamıyorken yaptırmak istiyorum
taze-anne2312 Minigiimm_ ilk 3 ay içinde önermiyorlar onu biliyorum ama daha sonra yapıyorlar diye biliyordum demekki doktordan doktora değişiyor Sağlıkla büyüsün inşallah ☺️
yenianne01 papatya_17 evde yaptırdım aşırı korktum ama şükür sorun yaşamadım 6 aylıktı ama pişman oldum keşke 3 aylıkken yaptırsaydık
prensprenses2 papatya_17 Devlet hastanesinde yaptırdık doktorumuzdan cok memnunduk genel anestesiyle oldu öncesinde tahlil yaptırdık gün verdiler sabah gittik ve olduk
13gamze08 Anneler bizde çocuk cerrahisinden yarın randevu aldikta hemen sünnet ediyolarmi yoksa gunmu veriyolar
yohh_yavv papatya_17 evde yaptırdık biz. Çok da memnun kaldık 3 aylıktı yapıldığında bebeğim şuan 13 aylık
melisaaaaaaaaa papatya_17 bugün devlet hastanesine gittik tahlil falan yapıldı pazartesiye gün verdi oğlum 5 gün sonra 7 aylık olacak