Snowglobe tursihan normal yoğurt ile. O kadar kasmaya gerek yok emin olun. Normal sütaş yörsan evde o an ne varsa
-Yenianne-- Snowglobe Onların gerçek olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz araştırın market yoğurdu nasıl yapılıyor diye lütfen. En doğalı nohutla mayalamadır o zaman yoğurdun tadı bile çok güzel oluyor.
Snowglobe tursihan hiç bu kadar teferruatla ugraşmadım 😂 yoğırdu bile dışarıda bekletip değil diye buzdolabından çıkarıp verdim . yoksa her farklı etkende hasta plurlar
-Yenianne-- gizo9 nohutla mayalıyorsunuz ben şimdi görsel atacağım eğer detaylı öğrenmek istiyorsanız youtube ta mevcut
ymrrrr Kuzum normal yoğurtla mayalıyorum içine de probiyotik mayası koyuyorum e bebekte satılıyor taş gibi oluyor
-Yenianne-- durulandiniz ee doğalı o kadar kolay olmuyor ne yazık ki diğerleride inanılmaz katkı maddesi olan ve yoğurt demeye bin şahit dediğimiz birşey yani bebeğime onu vereceğime biraz daha zahmet çekip böyle yapmak daha kıymetli olur bebeğimizin sağlığı için diye düşünüyorum
durulandiniz -Yenianne-- Activiada katkı maddesi yok , gönül rahatlığıyla mayalama işleminde kullanabilirsiniz:) Ben Ada organik yoğurt yediriyorum mesela 17 aylık. Aynı markanın sütüne güveniyorsam yoğurduna neden güvenmiyim dedim🥲