sosyologsmom bebegimiopmelutfen yargılamak için söylemiyorum haddime de değil alternatif olması amacıyla söyledim hem ekonomik bir seçenek olur size de
bebegimiopmelutfen sosyologsmom estağfurullah ben hiç öyle düşünmemiştim zaten. ve ekonomik açıdan da cidden uçuk şekilde pahalı. 42 lisini 720 liraya aldım dün
sosyologsmom bebegimiopmelutfen indirimlerde migrosta 450 bandına düşüyor kuzenim alıyor sürekli bilginiz olsun takip edip almanız gerek pahalı hakikaten
Zeyna0601 bebegimiopmelutfen evet evet bu deseni de var ve prima bile olsa bezle alakası yok pişik olmasının her alt değişiminde poposunu yıkayın ve bephantol sürün
miniklerimmmm bebegimiopmelutfen Bende kullandım bundan içindeki doğru migrosta almıştım ama premiumcare göre bence dandik bir ürün gibi geldi iki paket kullandım bidaha almadım
bebegimiopmelutfen miniklerimmmm bizim pişiği bir tek bu çözdü. yoksa bende fiyatına göre daha farklı bir şey göremedim açıkcası
miniklerimmmm bebegimiopmelutfen Molfix pure soft tavsiye ederim yumuşacık denemediyseniz deneyin internnette deuyguna alırsınız ben hep internetten alıyorum
bebegimiopmelutfen miniklerimmmm molfix kullandığımızda çok daha şiddetli pişik olmuştu o yüzden onu bir daha hiç denemedik. yine de çok teşekkür ederim 🥰