zhdeksm ElMir günde 3 kez 10 ar damla kullanmamızı önerdiler bize ve 1 bucuk 2 hftada etki gösterdi. günde bir kez az gelebilir sab simplex hafif bi ilaç
Busraoxuz ElMir bızım gunde bır 15 sıze eksık mı yazdılar acaba? Gaz sorununu gıderıyor bıze fayda ettı
Mbrcm ElMir bize fayda etmedi maalesef. Relaktaz iyi geldi çok ağlıyordu oğlum sabahlara kadar. Şimdi çok şükür halimize
berkayy ElMir günde 2 kez 15 er damla bebeğime, günde 1 kez 30 damla kendime. Bebeğim 1 ay 4 günlük ve çok rahatladık şükür
Syst33 berkayy ne kadar sürede etki etti acaba benim bebeğimde 1 ay 4 günlük şuan ekstra yanında biogia kullansam zararı olur mu sizce
Tugceeeee12345 ElMir evet yada daha fazla gaz durumuna göre değişiyor yani 15 damlaya kadar verebilirsin o şekilde
berkayy ElMir evet hamileyken de kullanmıştım zaten gaz bizden geçtiği icin ilk önlemi anne almali dedi
ElMir Seker_serbet1 üzerinde 69.19mg / ml süspansiyon yazıyor. Acaba herkese farklımı veriyorlar belki ondan değişiyor verme aralığı çokluğu
Seker_serbet1 ElMir yani bize doktorun dediği bu şekilde ama bebeğim çok gazlıydı ikiye bölüp veriyorum hala sabah ve aksam 7 şer damla
Fatmanurozgr ElMir Günde 2 yada 3 Kere 5 damla Etkisini Gördk İyi Gelyo Birazda Olsa Rahatlyo 3 bck aylk oglum
Annesininpogacayanagi ElMir ben gunde 3 kez 10 damla veriyodum. 15 dk sonra gaz cıkarıyodu. Ama şimdi artık kendiliğinden gaz cıkartabiliyor vermiyorum daha. Bazen sancısı oluyor o zamanları veriyorm.
Hunili Günde üç kere sekiz damla dedi doktorumuz ben dokuz on damla damlatıyorum biraz kaşıkta kalıyor zaten. Çok faydasını gördüm
Guel_ ElMir biz günde 3 kere 8 damla kullaniOruz hafif bi rahatlama var rabi her bebekte ayni olucak diye bisey yok benim oglan cok gazli ben ne yesem ona gaz yapiyo maalesef
Ygtek ElMir günde 4 defa 10 damla kullanıyordum ben. İlk 7 sonra 8 sonra 10 damlya çıkartmışyı doktorumuz. Çok gazlıydık. Ben aşırı memnundum hemen cıkarıyordu gazını.