gzplt 5 ay 2 günlüğüz hafif öksürük hissettiğim an zeytinyağına 4 diş sarımsak ezip yağlı kısımı ayaklarının altına sürüyorum günde 2 veya 3 kere üstüne de çorap çok şükür 2 günde öksürük yok oluyor
selrazar Sarımsaklı yağ birebir bebeğim balgamlı öksürüyordu onu bile kesti doktorun yazdığı şurubu bir kez bile vermedim ve bebeğin içmesi yemesi gerekmeyen bir tarif ayak altına sürülüyor her yaş için uygun bu arada sarımsağa alerjisi olmasın yeter İnstagram merihkafasi sabitli reelsi izleyebilirsiniz biz bütün geniş aile kullanıyoruz hepimiz çok memnunuz
Ela3424 Busragoksu bir diş sarımsak 5-6 damla limon 1 çay kaşığı bak eğer alerjisi yoksa günde 1 defa verin hiçbişey kalmaz
ahsenlina57 @"Busragoksu cevizin kabuğu ile zarını kaynatıp içiriyorum ben bide soğana karanfil batırıp baş ucuna koyuyorum
Asuoyku Busragoksu Bitkisel öksürük şurubu kullandım benimde 1 yaşındaki kızımda öksürük vardı düzenli kullanım sonucu 4 . Günde tamamen geçti. İsmi grintuss .
Dedektifgadget olivki41 internette satılıyor ama yorgan yapan yerlerde falan bulursunuz yada birinden yikanmamis yün olacak
Snp57asel pyrzaslnnn47 yaparsın canım sonuçta icirmiyosun ayağın altına suruyosun sarimsaklari rendele zeytinyağ kat karıştır bende simdi yaptım 16 aylik kızım uykusundan uyandirdi yavrumu bela öksürük
selrazar pyrzaslnnn47 ben yaptım çevremde de daha küçüğe yapan oldu sorun olmuyor ve cam kavanozda yapıp buzdolabında bekletiyorum hep o krem kıvamını alıyor halis zeytinyağ olması gerekiyor
bebekbet Öncelikle geçmiş olsun ben uzun süren öksürüğüm için bir ablanın tavsiyesiyle çam kozalağı pekmezi kullandım ve iki üç günde kesti bebeğime ve eşime de verdim onlarda da çok faydasını gördük o yüzden öksürük denince çam kozalağı pekmezi der geçerim
Snp57asel Bende şimdi yorumlarda okuyarak sarımsaklı biber yaptım kuru ve balgamli öksürüğü var uyuyodu öksürük kitledi resmen uyandi bebem inşallah faydasını görürüm 🙂
prensesannesi772 Pekmeze tereyaği ekle ocaga kat hemen kaynıyor zaten, hafif ılıyınca ver, ben öyle yapiyordum hemen kesiyordu iki üç kaşık veriyorum, 3 yaşında
34663466 Busragoksu pekmez karabiber cay kasıgı yarısı kadar biraz da zeytın yag koyup verın sabah aksam