Seliminannesi32 Merhabalar Philips dikey Süpürge almak istiyorum mutfağı ve ufak kırıntılar için kullanmak üzere. Kullanıp memnun olan varmı tansiye verirseniz sevinirim . Yada başka süpürge de olabilir
momy_1 Seliminannesi32 merhaba bende kırmızı olan var aşırı bi çekiş gücü beklemeyin ama günlük kullanım için yeterli büyük temizlikte sıkıntı çünkü şarjı fazla uzun dayanmıyor ama daha yeni modelleri çıktı onlar nasıldır bilmiyorum
Aa_y Seliminannesi32 anneme almıştık benim bileğimi cok ağrıtıyor bi deneme fırsatınız varsa deneyip alin derim
Rabiiul Seliminannesi32 Philips Aqua plus 8000 serisini kullanıyorum toz haznesi arkada olan modelini . Kayınvalidem hediye almıştı çok memnunum
poyrazmom2604 Seliminannesi32 3 aydır bunu kullanıyorum harika her gün ev temiz olmasına rağmen keyfiye açıyorum çekim gücü muhteşem en düşük ayarda kullanıyorum sarjı 3 4 gün dayanıyor
Seliminannesi32 Rabiiul O model silmeli galiba bana tek süpürme için olması yeterli ama yine de bakayım sağolun 👍
Seliminannesi32 poyrazmom2604 Aslında ben de bundan almak istedim ama uygun olunca diğerlerinden tereddüt etmiştim bebeğim var 1 buçuk yaşında çok döküyor herşeyi her öğün süpürmek için bir şey olsa iyi olacak uygun fiyatli teşekkür ederim tavsiyeniz için 🤗
poyrazmom2604 Seliminannesi32 indirime çok giriyo takip etin başka satıcıda daha uyguna falan oluyor, benim bebeğimde döküyo arkasından süpürüyorum hemen oda beni izliyo çekim gücü gerçekten iyi tavsiye ederim🌸
Tubse Seliminannesi32 ben kullanıyorum philipsinkini memnunum iki kedim olduğu için ve kızımdan dolayı neredeyse hergün çalıştırırım bizim tuyler ve saçlardan dolayı filtresi çabuk doluyor bende büyük süpürgemle filtresinin tozunu çektiriyorum size tavsiyem filtresine iyi bakın araştırın bunun bi satış pazarlama taktiği olduğunu öğrenmiştim süresi ideal gidiyor çekim gücü de günlük için ideal
Seliminannesi32 Tubse Tubse hangi modeli acaba sizde ki bir de filtresini diğer süpürgeyle süpürmek mi pazarlama taktiği onu anlayamadım da🤗
Tubse Seliminannesi32  model bu benimki dediğim gibi işte
Misbebekkk Seliminannesi32 merhaba be karar verdiniz bende araştırmadayım philips yada fantom alıcam ihlas süpürgem var ama 1 yaşında bebekle sürekli yere dökülen ekmek o bu için çalıştırmak o kadar zor ki az para verip fantom mu alsam ihlas süpürgem var diyorum eşim philips alalım deyip duruyor ne yapıcam bilemedim 🤭😂