sedaurazz Bebeğim 3 bucuk aylık olmadan uykuları değişti sadece kucakta yada memede uyumak istiyor uyutup yatırıyorum 10 dakikada yarım saatte 40 dakikada bir uyanıyor hem gece hem gündüz uykularından bazen ağlayarak uyanıyor geri uyutmaya çalışıyorum kucağa almadan tekrar uyumuyor bazende kucağa alsam bile ağlıyor direniyor şuan 4 bucuk aylık hala aşamadık nasıl atlattınız yardımcı olur musunuz ben tükendim çünkü artık
D_deniz sedaurazz bi sebebi vardır o sebebi bulup ortadan kaldırmalısınız. Örneğin benim bebeğimin altı pişik olmuş ama görünmeyen bı kısım o yüzden ağlıyormuş ıkı gundur. Şimdi sakinleşti. Sizin de ne bılım bağırsak vs olmasın?
sareceymer sedaurazz atlatamadik vallahi bişe dördüncü ayın bitiminde beşinci ayın tam başında geldi ve altiyi bitirmemize rağmen geçmedi 😬
oykukpln sedaurazz 3 ay 22 günlük bebeğim. Aynı sorunları yaşıyoruz. Başta çok gazlı be kolikti hep sallamak zorunda kaldık sonra beşiğinde uyumamaya başladı yanıma alıyordum 10 gündür ağlayarak uyanmaya başladı ne gece ne gündüz uyumuyo savaş veriyoruz resmen. Sabaha kadar ayaktayım kucağımda sallıyorum hep emmek istiyo. Dışarda pusetinde uyutup kahve içen insanları gördükçe ben neyi yanlış yapıyorum diyorum.
bskrmzn 4 ay 15 günlük olduk 3. Ayın sonuna doğru başladı bizim de git gide daha kötü şuan yatmadan önce ağlama krizleri yaşıyoruz ve asla uykuya dalamıyor dalsa yatağa bırakınca tekrar çığırıyor tekrar alıyoruz sürekli bu döngü dalana kadar belki 10 defa uyanıyor 2 3 saat geçiyor aradan ve son bir haftadır inanılmaz bir emme isteği geldi gece saat başı kalkıyor emmek istiyor emmeden durmuyor ağlıyor vermek zorunda kalıyorum sıfır uyku geçiriyorum gündüzde max yarım saat uyuyor memeye alışacak diye korkuyorum sürekli emip uyuduğu için ama atakla oda geçer diyorlar bende bunalımdayım yoruldum artık
masterchefiniz bskrmzn benimde ayı ah ah eşim diyor alıştırmışşın kendini sallamaya . Başka yöntemler dene çocuk bu şekilde bile uyumuyor direniyor krize giriyor uykusu geldiği halde
sedaurazz @“bskrmzn”#p33854645bizde 4 ay 12 günlüğüz benim bebeğim de sürekli memeye kalkıyor normalde 3 saatte bir uyanırdı emer geri uyurdu 1 aydır sürekli emmek istiyor emzik tutan bebek artık ona da kanmıyor illa memede uyuyacak
bskrmzn sedaurazz benimki de öyle emzik ile uyurdu şimdi asla meme vermek zorunda kalıyorum mecbur bazen 1 saatten bile önce kalkıyor yıldım artık
sedaurazz bskrmzn ben 10 dakika da kalkınca artık yazmak fikir almak istedim çünkü artık delirmek üzereyim ben mi birşeyi yanlış yapıyorum diyorum kontrollerini aksatmıyorum allaha şükür bi sorunu da yok işin içinden çıkamaz oldum artık zaten bebeğim kolikti hadi o geçti dedik bu sefer bu çıktı
sedaurazz D_deniz yok hayır doktorumuz da kontrol etti bişeyi yok şükür çünkü kucakta saatlerce uyuyor sadece emmeye uyanıyor emip uyumaya devam ediyor ne zaman yatırsam sık sık uyanıyor illa destek istiyor
Ylnsln Şuan bitik bir vaziyette okudum postu delirmek üzereyim aynı şeyleri yaşıyorum takatim kalmadı artık çözümü yok maalesef zaman sanırım 4 ay 16 günlük bebeğim
rbaurl Aynı durumdayım 3,5 aydan bu yana şuan 4,5 aylığız geceleri çok zor dalıyor uykuya saat başı uyanıyor 🥲
sareceymer sedaurazz bende sizin gibi o aylarda bir post açmıştım bir anne 9 ay oldu atlatamadik dedi ve sizin verdiğiniz i cevabı verdim o kadar sürer mi 😂😂resmen iki ay oldu ikkki ayyy hala düzensiz hala ağlamaklı hala anlam veremiyoruz gündüz üç kere 30 dakikalık uykular gece uykusuna geçirmek perişanlık zatejn🥴 umarım sizinki kısa sürer
sedaurazz sareceymer ahahaha güldürdünüz valla herkesin aklına vardır eminim ne kadar sürecek sorusu 😁
Dmirac02 5 buçuk aylık olcaz halen uykudan canı yanarmışcasına ağlayarak kalkıyo bulamadım nedenini her yolu denedim yok yani bulamadım çaresini