tospikannesi_ Yonca29 sade günde 1 defa içmek çok yararlı hem mide yanmasına hemde doğal yoldan magnezyum değerini karşılamasına yardımcı olur bacak krampları ağrılarını hafifletir. Ben sürekli içtim zararı yok yararı var meyvelileri diyorsanız onda şeker var
Yonca29 tospikannesi_ şekerim yok o yüzden sıkıntı yok 😅 sade içemiyorum başka meyveli de içemiyorum sadece limonlu icebiliyorum
linamasyam Yonca29 tam tersi çok yararlı ama sade olması önemli meyveliler katlkılı olabiliyor. Ben içerisine limon sıkıyordum hergünnn içtim 🤝
nslhnak Yonca29 saçmalamış mahnezyum için asıl içmen gerek , bende yanma vardı son ana kadar içtim günde iki tane gece uyutmuyordu yanma soda ile hayat buldum resmen
merkursavascisi_06 Yonca29 içebilirsiniz ancak sodyum oranlarına göre maden sularını analiz ediyolar en az sodyum olanını tüketmek hamilelikte daha sağlıklı. Ona bakın isterseniz. Mesela kızılayın afyonkarahisarda üretileni daha tuzlu diye biliyorum
Durununannesi3433 Yonca29 maden suyu demek istediniz sanırım tabiki faydalı mineral içeriyor günde max 2 şişe içilebilir
merkursavascisi_06 Yonca29 hamile olmasanız bile o tarz meyveli maden suları genel sağlığa zararlı. Kola gazoz içmeyi tercih etmiyosanız meyveli maden suyu da aynı mantıkta diyebilirim
aleyflxx_01 Yonca29 hayır ya saçmalamasın tam tersi çok sağlıklı gebeliktedede midede hazımsızlık çok oluyor ayrıca o asit değil adı üstünde doğal maden suyu ben fazla içmedim sade sevmiyorum ama ablam önceki hamileliğindede şuandada içiyor elinden düşmez asla
Yonca29 aleyflxx_01 bugün doktoruma da daniscam öğleden sonra randevum var yine içim rahat etsin gerçi bir zararı olmaz da işte
EsonunAnnesi14 Yonca29 Kızılay markasının Erzincan sodası hem sade hemde magnezyum açısından çok iyi ben hamileliğim boyunca onu kullandımn normalde sade soda asla içemezdim