crybaby Yonca29 her gün içiyordum şimdi emziriyorum yine sık içerim mineral olsun diye hemde tansiyonu düzenliyor dr mutlaka iç demişti
ymrrrr Yonca29 yok canım mide yanmama çok iyi geliyordu rahat ediyordum birde bebeğin kemik gelişimi için iyi bişey
mavii_98 Yonca29 Beypazarı sade madensuyu içtim meyveli soda için demiş olabilir mi madensuyu için magnezyum açısından fln diş sağlığı ve kramplar adına tavsiye ediliyor diye biliyorum.
suheyla92 Yonca29 her soylenilene inanmasaniz mi acaba. Soda icme bebek erir dese biri ona da inanacak bir kesim var. Gunde bir tane doktorlar öneriyor.
Yonca29 suheyla92 yahu o kadar da değil sadece asit zarar verir bebeğe dendi bende biliyorum birsey olmayacağını da insan acaba diyor konu cocuk ve bebek olunca
Qunqnir Yonca29 o yakınınıza benden bi salak mısın Cemile repliği gelsin ❤️❤️ doktorum son aylar sabah akşam için demişti öyle bol içmiştim ki doğurduktan sonra tekrar hamile kalana kadar içmedim😁
tospikannesi_ Yonca29 sade günde 1 defa içmek çok yararlı hem mide yanmasına hemde doğal yoldan magnezyum değerini karşılamasına yardımcı olur bacak krampları ağrılarını hafifletir. Ben sürekli içtim zararı yok yararı var meyvelileri diyorsanız onda şeker var
Yonca29 tospikannesi_ şekerim yok o yüzden sıkıntı yok 😅 sade içemiyorum başka meyveli de içemiyorum sadece limonlu icebiliyorum