alieray2608 Yonca29 valla günde 2 tane içtiğimi bilirim. Hiçbir şeyde olmadı. Faydaları mineraller içeriyor.
alieray2608 Melaece yaa ne güzel benim oğlumun saçları çok az ama benim yaz hamileliğiydi içimin yanmasını soda söndürüyordu😂
Ruzgarguluu Yonca29 benim doktorum kesinlikle tavsiye etmedi bir avuç tuzla eşdeğer dedi ben içmedim bilemiyorum
minikannsi Yonca29 sade soda yani maden suyu icebilirsin magnezyum içeriyor buda senin için önemli bir etken günde bir tane içerdim hergun olmasada
sosyologsmom Yonca29 ay benim doktorum bununla alakalı komikli video çekmişti bir hastanın kayınvalidesi soda içme çocuk erir demiş Soda (meyveli değil katkı var kendiniz meyve atabilitsiniz) mineralli su aslında faydası da var
MinikPandam_ Yonca29 hayır, soda adı altında şekerli meyveli gazlı içecek satıyorlar genelde frutti falan gibi. benim dedigim sade Beypazarı maden suyu mesela bunlardan icmek lazım.
MinikPandam_ Yonca29 içinde ekstra şeker olduğu için sağlıklı sayılmaz ama sade maden suyuna limon sıkarak içebilirsin ya da churcill yapabilirsin
EsonunAnnesi14 Yonca29 bende meyve aromanız asla içemiyordum ama benim dediğim sodadan alın o aromalı gibi tadı pişman olmazsınız diğer sodalar gibi değil
ibildere Yonca29 hayır ya neler neler duyacak bu kulaklarım günde 3taneyi geçmediği sürece hiç bir sıkıntı yok ben bi sabah bi akşam içiyodum midemi öyle rahatlatıyordum magnezyum var sodanın içinde kramplar için çok önemli magnezyum