Sare_nuhaninannesi_05 yagizinannesi0606 Ya canım şöyle söyleyeyim tam bir net bilgim yok yanlış anlatmak istemem yine ama sakın unutma yarım saat bir saate yakın uyutma derler düştükten sonra gözlem ne derler Bir de bayağı bir morarmış çocuk kan toplamış gibi duruyor minicik Bence yine bir doktora götürün ne olur ne olmaz diye çünkü riskli bir yerini vurmuş
kahvelisianne yagizinannesi0606 mutlaka gitmeli düşme çarpma vurma birsey yoksa bile doktor görmeli mazallah birde 2 saat uyumamalı gözlerde kayma kusma bilinç kaybı bunlar önemli bence siz bir doktora gösterin en azından içiniz ferahlasın
salihahncrl yagizinannesi0606 öncelikle geçmiş olsun ama buraya yazmak yerine her ihtimale karşı hastaneye gitmelisiniz diye düşünüyorum, dün bir hanımefendi post açmıştı okudunuz mu bilmiyorum çocuk düşmüş ve hiçbir belirti olmamasına rağmen içi rahat etmediği için alıp götürmüş ve çocuğunun kafa tasında çatlak çıkmış o yüzden buradan akıl almak yerine çocuğunuzu en yakın hastaneye götürmelisiniz burada ki herkes doktor değil sonuçta
mami68 yagizinannesi0606 uyutma sakın gözlemle kusma halsizlik sersemlik hallerinde değişiklik olursa vakit kaybetmeden git ama şimdi asla uyutma Dış yaralanma önemli değildir ama göz olduğu için bişey diyemem
cennetkusum16 yagizinannesi0606 Normalde 2 saat uyumamasi lazım ve gün boyunca kontrol etmen lazım, ateş kusma gözde kayma hareketlerde azalma vb. Ama bebişin gözü morarmış bekletmeden doktora götürün yaralanma olunca hastanede tutuyorlar
Sare_nuhaninannesi_05 yagizinannesi0606 pardon bak alttaki hanımefendi demiş 2 saat gerçekten uyumaması lazım ama nasıl bir şey olmaz yani bu çocuğun en hassas bölgesi gitmiş mosmor olmuş ve minik minik kan toplamış Allah korusun sizin göremediğiniz içten bir şey olabilir yine de bir şey yoksa bile göstermekte fayda vardır Bu benim şahsi fikrim tabii ki de
Divayorgunxx Acil bisey yapmiyir gozlem altn aliyor onun yerine sen gozlemle cnm.gozde kayma ,hareketletnde farklilik,sisme bilnc kaynbi fln takip et annesi 6 saat demisti bana doktor.daha 1 ay olmadi bizede
yagizinannesi0606 Divayorgunxx bizde devlete gittik çok sıra vardı eşim özele götürdü hiçbirşey yapmadı üniversiteye gidin röntgen çekilsin dedi 1200 de para ödedik
balbebeginannesii Divayorgunxx acilin gözlem altına almasıyla annenin evde gözlemlemesi aynı şey mi allah aşkına?
yagizinannesi0606 mami68 işte sadece göz değilki komple yüzü değmiştir dümdüz kapı şuanlık bir sorun yok yeni yatırdım uyansın birşey olursa götürcem tekear
yagizinannesi0606 Sare_nuhaninannesi_05 doktor sadece baktı ama iç kafatası için üniversiteye gönderdi şuan evdeyiz gözlem yapıp öyle gıdıcez 3 te oldu yeni yatırdım bekleyemiyordu bakalım sıklığı ve morluğu var