askbebegimmbenim ponciktugra bende adete 3 gün kala bu şekilde öğrendim acilden kan verdik 3 haftalik gebe oldugumu soyledi ogrenebilirsiniz varsa eğer hayırlı olsun inşallah
tosbiksmoms ponciktugra 2. Gebeligimi aynı bu şekil öğrendim eğer testiniz çok beklemeden çıktıysa silik çizgi vardır bence.
zehra0508 ponciktugra 7 aylik kizim var ve sezeryan oldm 1aydir hastalanmuyorum test etdm bendede boyle cikdi simdi hamilemiyim yoksa nasil🥲?
gizemaylam ponciktugra acil yapıyor bulantım felan var diyin yapar ama silik var gibi benimde böyleydi kan testinyle hamile olduğumu öğrendim
Busra3460 ponciktugra inşallah herşey gönlünüzce olur sağlıkla gelir inşallah . Bulantım var falan derseniz belki yaparlar
Gzmssss tosbiksmoms merhaba bende bugün yaptım ilk başta net tek çizgiydi bir dk sonra falan ikinci çizgi çıktı kafam karıştı
ponciktugra 1prenses1anne_ yok gitmedim yarin kan vermeye gidicem acilde soylemeye utanirim acil bisey olmadigi icin diye gidemedim
Beybisii_ ponciktugra eğer randevu almadiysan acilde de karnımın alt tarafında ağrım var halsizlik ve kusmam var de zaten onlar direkt istiyor beta HCG ilk idrar yaparken yanma varmı diye soruyor sende yok de gebelik şüphen varmı derse adetim gecikti 2gun de
ponciktugra Dayanamayip bir test daha yaptim bu erken gebelik testi diye geciyor bunuda bakin kizlar erken test oldugu icin varsa daha belirgin cikmasi gerekmiyormu acaba
Beybisii_ Ay var 2.testte daha net çıkmış ama sabah ilk idrarla yapsaydın bence daha koyu çıkardı Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰
ponciktugra Beybisii_ randevu aldim canim sabah 10 da gidicem artik yarin buraya yazarim sonuclari insallah vardir cok istiyorduk