talhamamy edizinannesiii 2 hafta önce oldu oğlum sünnet 3 aylık lokal anestezi ile hiç bir zorluk yaşamadım olduğu günde dahil mışıl mışıl yattı uyudu sıfır ağlama 4-5 günde iyileşti geçti bitti çok şükür
prensprenses2 edizinannesiii Oglum 2 yasında emzirmeyi bıraktırmadan önce yaptırdım tamamen baydılar baymasalardıda durmazdı zaten o zamanlar doktorlardan cok korkuyordu hashaneye girmeden agliyordu ameliyathaneye giresiye kadarda aglamıştı
saslan edizinannesiii 4,5 aylıktı çok iyi bir dönemdi kolay oldu lokal aneztezi ile. Hiç beklemeyin derim hareketlenince zorlanabilir.
alpo1309 edizinannesiii 3 aylıkken yaptırdık çok hareketlenmeye olması iyi oldu çok rahat geçirdik süreci lokal oldu
edizinannesiii Çok teşekkür ederim hepinize başka bir doktorla yeniden konuscam bakalım o ne diyecek yani doktor anestezi konusunda kafamızı karıştırdı
momeymen edizinannesiii ayrıca çok yanlış. Dönemiyoken yaptır. Dönmeye başlayınca aklı ermeyecek nasıl zaptedeceksin zor olur
prensinanasi edizinannesiii el kadar bebeye genel anestezi ben verdirmezdim canım bölgesel yaptı bizim doktorda valla 2 gün ağladı bitti gitti geçti