edizinannesiii Kızlar sizin bebetolar ne zaman sünnet oldu ve lokal mi genel anesteziyle mi biraz bilgi verir misiniz dün doktora götürdük 3 buçuk aylık oğlum için daha küçük 6 aylık olmasını bekle en azından dedi
prensinanasi edizinannesiii vallahi benim oğlum 7 aylıktı sadece bölgesel uyuşturdu çok sancılı 2-3 gün ya da bir iki gün mutlaka ağlıyor acıyor sen onu düzenli kremlerini sürersen hemen iyileşiyor
Yonca29 edizinannesiii iki oğlum var ikisini de 13 aylık sünnet ettirdim ilk gün bezsiz gezdirttim cocuklarimi ikinci gün rahatlıkla bez taktım çok basit kolay atlattık lokal anestezi bu arada yani sadece o bölge uyuştu
nursnmh edizinannesiii 2 aylıkken yaptirdim .iyi ki yaptirdim özel klinikte lokal anestezi ile oldu 2 gün zor oldu sonra yavaştan geçti şuan 3 ay 23 günlük büyüyoruz ❤️
dogu2608 2,5 aylıkken sünnet oldu. Hiç sorun yaşamadık. Gayet iyi geçti. Bizim doktorumuzda 3 aya kadar yaptır hareketlenmeden demişti.
Denizanasi26 edizinannesiii devlet hastaneleri 1 yaş sonrasını sünnet ediyor.belki de genel anestezi verebilmek içindir.
prensinanasi edizinannesiii genel anestezi ye gerek yok acı aynı acı küçücük bebeye ne genel anestezisi ya
edizinannesiii Yonca29 normal devlet hastanesindeki doktor böyle söyledi bakalım birde tıp fakültesi güzel bir doktor var oraya götürcem ne diycek
Yonca29 edizinannesiii ben ikisini de poliklinik var orda yaptırdım devlet hastanesinde sünnet yaptiramam yanına giremeyecem falan sende öyle yanına girebileceğin biyerde yaptir
Denizanasi26 edizinannesiii 2.5 aylıkken yaptırdık lokal anestezi yaptılar. Hiç sorun yaşamadık iyileşme süreci kolay oldu en fazla bir iki kere acıdan ağladığı olmuştur bebeğimin. Küçükken yaptırmak daha rahat. 1 hafta 10 günde de tamamen iyileşiyor dikişler falan kalmıyo
prensinanasi edizinannesiii el kadar bebeye genel anestezi ben verdirmezdim canım bölgesel yaptı bizim doktorda valla 2 gün ağladı bitti gitti geçti
berkbaby edizinannesiii benim doktorum 4-7 ay arası öneriyorum normalde mümkün olduğunca dönmeye başlamadan yaptırılmasını fakat aşırı kusan bir bebek olduğu için ben 9. Ayda anca yaptırabildim gün için çok üst değişiyorduk bu onu rahatsız edeceğini düşündük. 9. Ayda oldu lokal anestezi ile ilk gün ağlamalar mızıklanmaları oldu sonrası güzel geçti karton bardak koydum doktorun verdiği kremi sürdüm tüm dikişlerin düşmesi 30 günü buldu ama rahat atlattık .
medineeee55 edizinannesiii beim oğlum 3 aylık bugün yaptırdım doktor zaten senin oğlunun sünnet olması lazım dedi ucu içerideymiş sanırım şuan biraz ağlıyor ama geçecek ve daha da rahat edeceğiz
sedaurazz edizinannesiii 3 aylıkken yaptırdık ne kadar küçük o ladar iyi dedi bizim doktorumuz önce uyuşturucu krem sürüldü yarım saat bekledik sonra iğne yaptı sğnnet esnasında da hiç ağlamadı dikkatini çeken oyuncakları götürün yanınızda. Sünnetten 1 saat sonra uyusukluk geçince 10 15 dk acı hisseder eğer uykuda olursa hiç hissetmez dedi doktor bende 1 saat olmasına yakın uyuttum sıkıntı yaşamadık zaten kaka yapmadıkça altını değiştirmedik ve bol bol kremle kapattık bezini kolay geçti size tavsiyem ne kadar erken yaptırabilirseniz hem sizin hem bebeğiniz için daha iyi olur