cansuyagmur berk58 pilavı yapmayıp patates püresi mi yapsam yoksa hem pilav hem patates püresi olur mu acaba
cansuyagmur rabilay teşekkür ederim bakayım markete çıkabilirsem güzel olur aslında. Evde patates var ama sizce patates nasıl olur pilavın yanında bilemedim
berk58 cansuyagmur olur neden olmasın ben yapıyorum ikisini bir bayıla bayıla yiyorlar patatesleri soyup öyle haşlayın ezerken süt ve tereyağı ekleyin birazda karabiber ve tuz harika oluyor 🥰
momikaa cansuyagmur pilav ve patates iki karbonhidrat sanki olmaz gibi mantarlı kaşar kızların yazdıkları içinde daha mantıklı sanki 🌸
Dandinidandini cansuyagmur püre ağır olur bence ama elma dilimi gayet iyi olur ben genelde koyuyorum seviliyor
Elakuzusu_ cansuyagmur 2 tane karnıyarık çok gelir. Fırında sebze garnitür olabilir elma dilimi patates de olabilir 🌸
lina09 cansuyagmur önden mercimek çorbası, fırında kremalı kaşarlı patates graten, mevsim yeşillikli salata, yoğurtlu pancar mezesi ya da yoğurtlu kereviz tatlı olarakda balkabağı yapardım yanında kaymak üstünde tahin ceviz 🥰
cansuyagmur lina09 bende ortaya yeşillikli salata ve yoğurtlu kereviz yapıyorum :) birde sarmam var buzlukta. ama tatlı olarak browni kek yaptım dün geceden, çorbada havuçlu şehriye çorbası yapacağım. Karnıyarığın yanına hem pilav hem patates olmaz mı sizce de. Markete çıkayım telrar olması 🤦♀️
cansuyagmur mutluanne_80 sarma ortaya koyacağım da. Servis tabağım büyük Pilavla karnıyarık böyle az gibi duruyor içinde. Patlıcanlar da büyük boyutlarda değil. Bir de misafirler eşimin arkadaşı şehir dışından gelecekler ayıp olmasın şimdi aç kalsınlar istemem, İlk kez geliyorlar.
eymenzeynep cansuyagmur kırmızı biber,yeşil biber,havuç ve soğanı soteleyip baharatla pişirin bence çok yakışır yanına yada kaşarlı mantar harika olur