[silindi] Fulyag ne bicim memleket yav fay hattti altimkzda 7kattayim bahceye inmek icin 1 kat daha ettimi8😐
Younggmomm222 Bizde izmirdeyiz 4 gecedir her gun her gece oluyor uykumdan uyandiriyor gercekten Psikolojim bozuldu
Sedayvaz35 Younggmomm222 bende izmirdeyim ödemişte inan hic birini hissetmiyorum.. benim kiz beni nasil yoruyorsa ölü gibi yatiyorum demekki.. gece kac civarlarinda oluyo
0401emir İstanbulda hisseden varmı ? Ben sürekli sallanıyorum gbi korkudan ama tam depremin olduğu dakikalarda ayaktaydım başım dönüo sandım
Alimk 0401emir benn. Sandalyede oturuyodum. Baya baya altımda sandalye gitti geldi. Sandalyenin ayağında sorun var sandım oturdum tekrar denedim sallanmadı. Deprem olduğunu anladım.
aynur90 [silindi] evet İzmir’deyim sallandık bende bebeğimi sallıyodum ayağımda öyle hissettim...Allahım kendi afatından korusun..
Rabia58 [silindi] Allah beterinden korusun. Duayla ona sığınacağız. Salavat getir, Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah.
[silindi] Rabia58 amin 🙄1 ay onceki depremde uykuda yakalandik tam uyandim inerken sallandik 2 dirde kziimdan ayri yakalaniyroum rabbim ol dediyse olur ama annelik iste
Aybuke_ Umuttt ben bursa inegoldeym hic daha hissetmedn depremleri burdakilede cogu depremi hissediyokar ben daha hissetmedm allah yasatmasin buyuk sarsntilar evlatlarmizi eslermizi ana babalrimizi korusun insallah tum musliman alemini
Rabia58 [silindi] Tabiki öyle, evlat bambaşka. Kendimizden önce onlar geliyor. Allah korusun bütün yavrularımızı.
MuhammedAmine [silindi] 4.5 , 5.0 , 4.8 ard arda olmuş İstanbul dan hisseden de olmuş ben hissetmedim . Geçmiş olsun