Neset Ezgiysf 7. Ayından beri kendi yiyor ben onunla beraber yiyordum ham ham yaparak oda öyle başladı. Yani kendi istedi bende izin verdim. Sonra zor oluyo oyun yapıyo filan ama illa ağzına götürüp yiyordu. Şimdi daha sakin yiyo ama kaşık çatal kullanmak istiyor o sıkıntılı 😂 döke saça bi hal oluyo ağzına götürene kadar kaşıkta bişey kalmıyo yalıyo sadece 🤣 kendin yedirirsen kilo alımı daha güzel olur. Bizim bi ara durmuştu mama takviyesi yaptık zaten zayıf bi bebek. Şuan 1 yaşında
Deletedmom0028 Ezgiysf tabi kasigi tabaga daldirmayi kasigi agzina goturmeyi biliyor ama yemekleri kasikla yemesi icin erken. Kek pogaca meyve krep ekmek eliyle tutabilecegi seyleri yiyebiliyo suan tabi dagitiyor batiriyor yerken
Baldanboreksutlucorek Ezgiysf 17.aydan bildiriyorum blw pişmanlıktık 🤦🏼♀️😅 tabi arkanızdan sürekli temizlik yapan bir hizmetçiniz yoksa 😂
Neset Ezgiysf 😂kaşıksız yiyor doyduktan sonra atıyor. Çatalla bi nebze yiyor. Ama kaşıkla hala beceremiyo ağzına götürene kadar çoğu dökülmüş oluyo. Bende bu yüzden kaşık vermiyorum şuan. Biraz daha büyüsün daha iyi koordinasyon kuracağını düşünüyorum. Önüne minik minik koparın koyun ağzına götürüp yemeyi öğrensin illa kaşık çatal kullanacak diye bi kaide yok bence
Baldanboreksutlucorek Ezgiysf yok canım ek gıdaya başladığımızdan beri benim bebiş kendi blw yapmak istedi kaşıkla verdiğim hiçbirşeyi yemedi ama ortalığı çok fena kirletiyor
17062019 Farahzeynep ay bogazina kacmaz mi acaba ya?? Cok korkuyorum ben.7 ay 19 gunluguz.eline veremedim meyve bile daha yutamaz diye
Farahzeynep 17062019 bebeklerin boğazları bizimkinden daha önde olduğu için kaçsa da kolay çıkarıyorlar ama bizim öyle bir sorunumuz olmadı, 10 aylık şu an, makarna, köfte, patates, omlet, kaşar, zeytin, tost hep kendisi yiyor 😊
Semrakrhn38 Ezgiysf blw yi kac aylikken uygulaniyor kizim 8 aylik eline bisey vermekden korkuyorum bogazinda kalir die ornek ayvayi ısiramaz dedim eline verdim koparmis korkuyorum cok panikliyorum .
Ezgiysf Semrakrhn38 6 aylıkken yapılıyor.Pişmiş olmalı ve sert olmamalı tabi sizin gözetiminizde kendi yemeli.
Semrakrhn38 Ezgiysf mesela neler olabilir patates hasladim eline verdim ezmeden tum sekilde yemedi hosuna gitmedi oyle 😊
Ezgiysf Semrakrhn38 bende öyle yaptım yani dilimledim önüne bıraktım havuç kabak aynı şekilde ama benim bebeğimde çok fazla tadına bakmadı🤷♀️O yüzden bu postu açtım acaba ne zamana kadar sürer?