[silindi] 8.sınıfa gidiyorum, okulun son günleri hem mahalleden hem sınıftan olan arkadaşımla akşamdan sözleştik yarın okula gidiyormuş gibi yapalım yürüyerek bakırköye gidelim dedik.
Neyse sabah oldu okula gidiyoruz diye çıktık okulun son günleri sivil gidiyorduk, minibüsleri takip ederek 1 buçuk saatte yürüyerek bakırköye vardık.
Paramıza yemek yedik harcadık 5 kuruş para kalmadı okul çıkış saati geldi eve dönelim dedik yola çıktık.
Hava aşırı sıcak yolu karıştırıp ataköye çıkmışız etrafta dükkan yok minibüs yok ben geçen polis arabasını çevirdim kaybolduk polis amca dedim, polisler bizi aldı arabaya kapıyı kitlesi direk çocuk şubeye dedi anne babanızın numarasını verin dedi az önce sizin yaşlarınız da uyuşturucu kullanan gençler yakaladık siz de var mı öyle şeyler, biz başladık ağlamaya kaçamıyoruz da kapılar kapalı yalvara yalvara bizi İETT ye bindirip şöföre tembihleyip sın durağa kadar indirme deyip eve yolladılar.
Asıl olaylar şimdi başlıyor, neyse mahalleye geldik okul çıkış saatin de içimiz rahat arkadaşım hadi dondurma yiyelim dedi ben dedim para bitti ya nasıl yicez dedi ben de var dedi biz yol paramız yok diye kaybolduk kız parası olduğunu unutmuş.
Neyse o gün şansa annem okula gitmiş beni görmeye müdür gelmediler deyince annem ortalığı yaygaraya vermiş herkez bizi arıyor, Bi tokat yedim hayatım boyunca unutmam arkadaşımın ailesi hala bu olayı bilmiyor 🙂