Benimki pek komik sayılmaz. Bir arkadaşım eşimin arkadaşıyla çıkmaya başladı. Eşimin arkadaşı da arkadaşım gibidir. Çok severim. Ama abi derim seviyeyi korurum. Eşim yurtdışına gittiği zamanlar beraber takılırdık üçümüz. Gelip beni alırlardı ders çalışmaya giderdik. Biz KPSS erkek arkadaşımız da komiserliğe hazırlanıyordu. Böyle 2-3 ay nerdeyse her gün beraberiz. Kız arkadaşım beni kıskanmaya başladı. Evli olduğum halde ( nikah şahidim bu arada ) laf sokmalar, rencide etmeler falan. Aman boşver diyordum geçiyordum. Bir gün aradı beni erkek arkadaşımız. Dedi böyleyken böyle burnumdan geliyor. Seni kıskanıyor. Selam verme, artık buluşmayalım vs diyor senin için. Dedi bana. Bu süreçte de benden 1.500-2000 tl gibi bir para almıştı. Meğerse başka biriyle birlikte olup ondan ayrılınca bizim arkadaşımızla tanışıyor bir de bizim arkadaşla da yatıp ona kendini yamıyor. Çocuğa beni alacaksın falan diye baskı yapıyor. Aynı zamanda hamile olduğunu öğreniyor bir öncekinden. Ve acilen para ayarlayıp bebeği aldırıyor. O paranın bir kısmını da benden aldı işte. Ama hiç bir türlü bana söylemedi. Bunca şey yaşanırken sürekli aşağılamaları, kıskançlıkları devam etti. Artık ben onlarla buluşmamaya başladım. Arayınca açmıyordum. Günlerden bir gün ortak bir arkadaşımız dedi ki bebek aldırdı kendini de o çocuğa yamadı. Çocuğu sıkıştırıyor ki evlensin diye. Bende bunu gittim çocuğa söyledim. Oğlan Kardeşim var kimsenin yalancı kızını almak istemem. Ne yaşamış olduğu önemli değil. Dürüst olsaydı keşke. Kendi namussuzluk yaparken namuslulara laf atıp huzursuz ediyor. Çocuğa söyleyince böyle bişey olamaz dedi. Ama peşine düşmüş ve ortaya çıkarmış. Bana da allah bin kere razı olsun senden beni cehennem ateşinden kurtardın der durur ama ben söyleyemedim kıza. Pişman mıyım ? Hayır. Ama arkadan iş çevirmeyi sevmem. Ortada bir yanlış varsa anam babam olsa yaparım. Ama söylerim. Fakat bu Kıza söyleyemedim. Hamile olduğum zamanlara denk geldi ortaya çıkışı falan. Uğraşmaktan korktum belki de.