Eşim bir gün arkadaşıyla içmeye gitti o arkadasini da hiç sevmem gitmeden önce ne kadar gitme etme desemde dinlemedi gitti.gece eve zil zurna geldi neyse dedim olan oldu güzelce içeri aldım elini yüzünü yıkayıp uzerini değiştirmesine yardımcı oldum yatırdım. Ama bu arada içim içimi yiyor ne yaptılar acaba başka kim vardı diye eşim uyurken telefonunu alıp içmeye gittiği arkadasına mesaj attım : kardeş ne ictik ya yanimizdakilerde kiyakti ha. Elim ayağım titriyor ama , hem ne olduğunu öğrenmek istiyorum hem de kötü bir şey duymaktan korkuyorum. Arkadaşından gelen cevap : abicim sen fazla kaçırmışsin belli hangi yanimizdakiler halüsinasyon gördün sanırım , yat uyu hadi 😄😄 .Neyse ben de bir rahatlama bu defada eşimi yarın arayıp kardeş ne diyordun gece öyle derse büyük kavga çıkacak diye beni bir telaş aldı ertesi gün beraber postaneye gitmiştik bu arkadaşı aramasın mi nasılsın iyi misin dünü hatırlıyor musun gece mesaj attin falan diye sormuş eşimde yoo ben mi yazdım Allah Allah hiç hatırlamıyorum yanlışın var senin bilmem ne diye kapattı bir yandan da whatsaba bakıyor ama ben pancar ne diyor falan diye geçiştirmeye çalıştım manyak ya bu gece mesaj atmisim güya, bak mesaj falan Yok dedi ben de ayy ne kadar içtiyse artık başkasının mesajiyla karıştırıyordur o dengesiz dedim. Ama ben de bir rahatlama anlatamam. Aradan 4 ya da 5 ay geçti eşimle oturuyoruz o arkadaşının adını söyleyerek bana demesin mi sen ona hiç mesaj attın mı diye ben şok yoo dedim gülerek tam itiraf edecem nasıl olsa öğrenmiş diyerek , lafa devem etti ne zamandır aramıyor sen de ondan gıcık alıyorsun gizlice kocamla bir daha görüşme diye mesaj falan attin sandim dedi. Tabi ben hemen üste çıkarak aaa ben o kadar dengesiz bir insan miyim hayatım aşk olsun ne münasebet alıp senden mesaj atacam senin arkadaşın vefasız cikarciysa ben ne yapayım diyerek konuyu kapattım 😉😉😉