MerVefa canim benimki biraz erken doguldu acilari cok oldi.sarilikla ugrasdik.+meme tutturamadim ac kaldi ilkdim acemiydim bilmedim.stresden süt bile kesildi
geceler uyumazdi.qaz fenaydi.ayakta sallanarak yatardi şu an oyle.2 ay bitmeye az kalmoşdi tamaklar şişti.daha kötü şişmişdi.doģumdan damaklari şişko dogulmusdu.20 gunlukken bile agiź salyasi akmaya başlasdi hele parmak emmesi..40liyken parmaklar agizdan cikmazdi.2 ay bitene kadar daha şişti.doktor diş çikacak dedi inanmadjm.ben
3 aylikken çikardi doktorda gordum bende yoksa haberim yoktu.onun huylariymis bebeyimde
6 ayi bitecek 2 hafatya falan bebeyim mahv oluyo resmen hepsi çikiyo dişlerin zor durumdayim.erken çikti dişleri
oyle yorgunimki.bi anda boyle degisti.ne mama yedire biliyorum ne ek qida kabul etmiyo.gece uykusunada zor dalito.uyutmak için en az 2 saat uģrasirim hem ayak hem kol hem besik 😥😥😥😥😥uyuyar sabah kadar milyon kadar terpenir durar aģlar.gunduz uykusu desen 0%
Oyle kolikki.oyle sevinmistomki 4 ay atagini guzel gectik diye.gelki 5 ay 6 ay atagi benj yordu bunaltdi artik
40 cikinca bebekler gece gunduz ayrt edmeye baslar.kendi duzenini olusturur.burda seninde rolun lazim.Gunduzler her yeri karanlik yapma kapama.gunduz uyuyarken besiyinin uzerine ufak bi gozune karanlik salan uyumasini saģlayan oyanmasini engelleyen bi parça sal.ki odasinin işigina durmasin bebeyin.ve kac dakika uyuyacak takip et
40 dakika 20 dakika 30 dakika en fazla 1 saat ola bilir.yine kanimet unutma.oyanirsa hemen uyutmaya kalkma.yani 10 dakika uyudu ve durdu agliyo dimekki uykusu tam deģil yeniden uyut.yok 30 dakika 40 dakika uyudu durdu birak dursun besleyin zamaninda.geceler karanlik odada uyutun.bu daha saglikli.eger iciniz rahat deģilse çok ince bi işik yandira bilirsin bebeyin için.ve gece mutlaka bebeyi besle.doktor dediyi zamana kadar besleyeceksin geceleri.bazi bebekler var geceler hep yatar 40dan sonra ve doktoru izn vermez annesinin onu ouatmaya..ama brn bunun taraftari deģilim.benim bebeyim kendisi oyanirdi doktor verme dedi.bense besledim ve guzel toparlandi 3 aya kadar kalkti.3 ay sonra uyudu.kalkizmadim bende.sizde eger bebek uyuuacaksa mutlaka yedirin geceleri 2-3 saate bir oyanmazsa bile yedirin.cok onemli.Kimseye fikir vermeyin.40 cikana kadar bebek rahatsiz olir.yolun başı olur qaz donemi başlar annesinin kokusunu ister hayata yeni alişir adapte olmaya çalisr o yizden aģlarlar.gece gunduzu ayirt etmezler gunduz yatar gece yatmaz mesela.
insallah sizinki duzene girir Alllaha bol dualar edin zor zamanlardasiniz daha.ben yeni yeni kendime gelmiştim 3 ay sonra .yine oldu ayni şeyler.sanki lohusayim valla😁😁😁😁ilk 4 ay cok çetin oluyo.3 ay sonra qaz azaliyo.Umarim dediklerimi anlarsiz.azeriyim karmakarisik yazmisim belkide kusura bakmayin❤