prensprenses2 utkummm Bizimki bagırsak tepkili alerji karın guruldama, mukuslu kaka, gürültülü kaka, vücutta cıkıp geri gecen sivilce ve de makatı da hic gecmeyen icinden gelen yara pisik vardi
utkummm prensprenses2 bizde hic biri yok ya o yuzden hic alerjidir gibi gelmiyodu sonuc dogru mudur kesin acaba Kac aylikti bakildiginda
Elifasel__ utkummm prensprenses2 diyet yapınca geçti mi acaba benim kız da 50 günlük bu belirtilerin hepsi var 10 gündür süt ve süt ürünlerini ve yumurta yemeyi bıraktım ama hiç bir değişiklik olmadı
prensprenses2 utkummm 1 yasında yaptırdık dogrudir cünkü sırtına aparat bastılar hangisi kabarirsa bakicaz dediler uclarında alerji yapacak gidalar barindiriyor
prensprenses2 utkummm Doktorumuz bize bagırsak tepkili deri testinde cok cıkmaz demişti yaptirdik deride yani vücudunda olan alerji yumurta sarısı akı ve fındık cıkdı bagirsaklarda başka şeylere hassasiyeti var lapalı urün gazlı icecek gibi oglum suan 5 yasında hala popsunun yarası var 3 yasinda diyeti actik biz
utkummm prensprenses2 biz hiriltisi var diye gittik deri testi yapildi yumurta alerjisi cikti ama yumurta yiyince ekstra ne vucudunda bi sey oluyo ne kakasinda ne de hiriltisinda artma falan oluyo dogru sonuc mudur acaba yumurtaya alerjisi var midir bana yoktur gibi geliyodu
utkummm prensprenses2 bizimki koldan oldu kolunu duz tutun kivirmasin dedi ama cok zor tuttum arada kivirmak icin ugrasti falan o yuzden acaba yanlis midir dogru mudur diye dusundum
arasinnannesi2704 utkummm gaz sorunu vardı çok gazlı bir bebekti kakası da mukusluydu bazen de hırıltı oluyordu başka bişeyi yoktu, deri testi verdik geçen ay sorun çıkmadı bende diyeti açtım yavaş yavaş yasak olan şeyleri yemeye başladım bebeğim ek gıdaya geçti ona da veriyorum şimdilik sorun yok
utkummm arasinnannesi2704 kac aylikken yaptirmistiniz Benimki ek gida aliyo yumurta falan veriyorum hic bi belirti olmamisti
arasinnannesi2704 utkummm 2 aylıkken kaka ve kan testi verdik ama bende alerjiden şüphelendiğim için gitmedim doktora normal kontrol için gittim kakasını mukuslu görünce test istedi sonucunda alerjik dedi 4 ay diyet yaptım şu an 7 aylık bebeğim yavaş yavaş başladım işte ama diyet yapmadığım zamanda da bende bir belirti görmedim yani kakada kan kızarıklık falan
Selinmoon utkummm biz de doğuştan beri hırıltısı var , Kaka yaparken çok sesli kaka yapıyordu, Karnı hep gurulduyordu , En son vücudu dışarı atınca hemen alerji testi yaptık . Şu an 5 ay 11 günlük . Evet yumurta ve yumurta içeren hiçbir şey yemiyorsun
utkummm arasinnannesi2704 bizdede hic bi belirti yok da peki diyet yapmadiginizda huzursuzlugu falan oluyo mu yada uykularinda sıkıntı
yagizinannesi0606 utkummm bizim halada var şöyle mütüşlü kaka gürültülü kaka gaz meme reddi biberon reddi köpüklü kaka fışkıracak kusma sonra ek gıda başlangıcında zaten baya bir ağız çevresine alerji döktü büyük büyük süt yumurta gluten birçok şeyde vardı şuan 18 aylık sadece yumurta kaldı içerisinde yumurta yazan hiçbirşey yememen lazım emzirdigin sürece bebeğe de vermiyorsun gastroenteroloji doktoruylada gorusebilursin size yumurtayla ilgili kağıt vermesi lazım vermediyse yarın hatırlatın atıyım size
eraysen utkummm mukuslu gürültülü kaka aşırı gaz vardı bizim testlerde çıkmadı doktor testte çıkmayabilir yine de diyet yapıp deneyelim demişti diyet yaptım şikayetleri azalınca diyete devam edelim dedi
eraysen utkummm Belirtileri başladığında 2 aylıktı ama başka bir şikayeti yok diye alerji olduğunu düşünmedim sonrasında doktora danıştım takip edelim dedi 2 hafta kadar takip ettik 3 aylık civarı testler yapıldı kan ve deri testi alerji çıkmadı o yüzden diyet yapmadım normal devam ettim 4 buçuk aylık gibi gazı huzursuzluğu geçmeyince artmaya başlayınca doktor alerjiler bazen testte çıkmıyor diyet yapıp deneyelim dedi diyete başladım