utkummm Bugun deri testi yapildi yumurta hem sen yeme hem bebegin yemesin dedi ama yumurta mi yemicem mesela omlet bilmm ne yoksa ocinde olan hic bi seyi mi yani kek bilmm ne yiyebiliyo muyum icinde yumurta oluyo ya oglum agliyodu tam olarak duzgunce sormamisim😐
sek_kahve utkummm aynen içeriğinde yumurta olan hiçbir şeyi yememeniz lazım, bu yüzden alerji diyeti anneleri çok zorluyor ama yapıcak bir şey yok. Allah yardımcınız olsun
eraysen utkummm içerisinde yumurta olan hiç bir şeyi yememeniz gerekli yoksa şikayetleri geri başlar ayrıca diyete başlar başlamaz şikayetleri hemen bitmiyor 2 haftayı buluyor geçmesi
arasinnannesi2704 utkummm benim bebeğim de alerjik süt ve süt ürünleri, kırmızı et, yumurta yasaktı 6 ay diyet yaptım bende, içinde yumurta olan hiçbir şeyi yememeniz lazım
utkummm eraysen sizinkide mi alerjik aslinda bizimkinde hiriltidan baska bi belirti yok ne vucudunda ne kakasinda
sek_kahve utkummm hayır canım, bebeklik döneminde bunu yaşamadık ama gerek forum gerek çevremde gördüğüm kadarıyla cevap vermek istedim 🙏
utkummm sek_kahve anladim canim benimkinde hiriltidan baska bi belirti yok da dogru sonuc veriyomudur ki diye ne bileyim onada yediriyodum vucudunda falan bi sey olmuyodu yada yumurta yiyince hiriltisinda artma olmuyodu bana alerjisi yoktur gibi geliyodu da dogru mudur sonuç acaba
utkummm Selinmoon ne zaman yaptirdiniz kac aylik bebeginiz nasi ilerliyosunuz kek bilmm ne falan da mi yemiyosunuz,bide hic belirtisi var miydi biz sadece hırıltı var diye gitmistik
utkummm eraysen peki ne gibi belirtileri vardi bana alerji gibi gelmemisti cunku ne vucudunda ne kakasinda bi belirti yok sadece hiriltisi var diye gitmistim ymuurta yedigi zaman hic kizarma falan olmuyo Kesin guvenilir mi bu deri testleri
Selinmoon utkummm biz de doğuştan beri hırıltısı var , Kaka yaparken çok sesli kaka yapıyordu, Karnı hep gurulduyordu , En son vücudu dışarı atınca hemen alerji testi yaptık . Şu an 5 ay 11 günlük . Evet yumurta ve yumurta içeren hiçbir şey yemiyorsun
eraysen utkummm mukuslu gürültülü kaka aşırı gaz vardı bizim testlerde çıkmadı doktor testte çıkmayabilir yine de diyet yapıp deneyelim demişti diyet yaptım şikayetleri azalınca diyete devam edelim dedi
utkummm arasinnannesi2704 peki ne gibi belirtileri vardi bizde hic belirti yok sadece hiriltisi var diye gitmistim o kadar yumurta yiyodu hic vucudunda bi sey olmuyodu guvenilir mi bu deri testi Gecti mi peki alerjisi
arasinnannesi2704 utkummm gaz sorunu vardı çok gazlı bir bebekti kakası da mukusluydu bazen de hırıltı oluyordu başka bişeyi yoktu, deri testi verdik geçen ay sorun çıkmadı bende diyeti açtım yavaş yavaş yasak olan şeyleri yemeye başladım bebeğim ek gıdaya geçti ona da veriyorum şimdilik sorun yok
prensprenses2 utkummm İcerisinde yumurta olan her şeyi yemeyeceksiniz oglumunda yumurtaya vardı hic bir şey yemiyorduk kapalı gıdaları tüketirken arkasıni mutlaka okuyun birde farklı isimleri oluyor araştırın bi isterseniz
utkummm prensprenses2 peki sizde ne gibi belirtiler oluyodu bizde hiriltidan baska belirti yok alerji degildir gibi geliyodu cunku o kadar yumurta yiyodu hic bi belirti olmuyodu kesin dogru sonuc veriyo mu bu deri testi
prensprenses2 utkummm Bizimki bagırsak tepkili alerji karın guruldama, mukuslu kaka, gürültülü kaka, vücutta cıkıp geri gecen sivilce ve de makatı da hic gecmeyen icinden gelen yara pisik vardi
prensprenses2 utkummm Doktorumuz bize bagırsak tepkili deri testinde cok cıkmaz demişti yaptirdik deride yani vücudunda olan alerji yumurta sarısı akı ve fındık cıkdı bagirsaklarda başka şeylere hassasiyeti var lapalı urün gazlı icecek gibi oglum suan 5 yasında hala popsunun yarası var 3 yasinda diyeti actik biz