elifgrsnn evde 2 kedim var biri uzun tuylu biri kisa tüylü. Kizim da 3 yasinda birlikte buyudu kedilerimizle hic bir sorun olmadi. Hergun evi supurmek birinci sart zaten bebek olsun olmasin bir de mama tuylerin saglikli olmasi ve dokulme konusundan buyuk etkiye sahip. Kaliteli bir mama kullanmiyorsaniz iyi bir mamaya gecmenizi tavsiye edebilirim, tuy dokmeleri daha az oluyor. Ozellikle Pro Plani bu konuda tavsiye ederim. Sonrasinda ND ve Royal canin. Bir ara felicia denemistim 1 paket inanilmaz derecede tuy dokmeye başlamislardi tekrar eski mamalarina donunce tuy dokulmesi ciddi derecede azaldi. Yani ne kedilerinizi ne kendinizi kisitlayin isin ozunde hergun supururseniz tuy konusu en aza duser, bir de uyumadan once kizimin yatagini ruloyla temizlerdim. Sadece gece odasina almazdim o da tuyden vs degil oyun oynarlarken ustune ziplamasinlar diye. Bir de son olarak Dyson gercekten evcil hayvani olanlar icin bir nimet o da ciddi derecede tuy, toz sorununu cozuyor. Kullaniyor musunuz bilmiyorum ama eger yoksa Dyson almanizi cok tavsiye ederim. Saglikla buyutun