ZeyneppElaa Merhaba kızlar, regl 11 gün gecikti. Bugün kan verdim sonucu 0.32 çıktı doktora göstermedim henüz bende pek anlamıyorum sizce gebelik var mı ? Bu ay adet gecikmesi yaşayan var mı başka stres oldum çokçaaaa
Melisa_ ZeyneppElaa 14 gün oldu benimde ilk defa bu kadar gecikti gecikse bile bi kac gündü ama 14 gün dile kolay yarın da 15 varmi artıran 😶
birazquality ZeyneppElaa 5 üzeri gebelik oluyor canım senin sonuc negatif. Spira ne zaman taktırmıstın merak ettim ne kadar süre icerisnde kaydığını :/
HeeSenCokBiliyon ZeyneppElaa var bacım vaaar beeen 🤦🏻♀️geçen ay da gecikti tam 8 gün ödüm koptu o 8 gün boyunca ama oldum sonunda bu ay da 11.gün oldum 9 ay oldu doğum yapalı normal diyorlar. Doğumdan sonraki 4.ayda regl olmaya başladım düzenliydi ama son 2 aydır korkutmadan gelmiyor namıssız 😂😂
ZeyneppElaa ayyzeyy466 evet neden böyle oldu anlamadım , spiralle korunuyorduk ama bugün kaydığınıda öğrenmiş oldum 😕
ZeyneppElaa Melisa_ yaaa havadan ve stresten diyelim biz gebelik beklemeyenler için aksi halde düşünemiyorum 😂
ZeyneppElaa birazquality evet negatifmiş şükür regl de oldum . 1 sene oldu takalı devamlı kontrollere de gidiyordum bu sefer kaymış Salı günü çıkarıp yeniden taktıracağım
ZeyneppElaa HeeSenCokBiliyon doğum sonrası normal evet benim 35 gün gecikmişliği var 😅 o zaman bu ayın bize şakasıda bu olduu 😂 rabbim isteyenlere versin kızım daha küçükkk 😌
HeeSenCokBiliyon ZeyneppElaa amin aminn aynen öyle ama hiç de komik değil çok korkunç bir şaka oğlum daha 9 aylık üstüne gül koklamam 😂
svdfrkn Ayyyy iyi ki varsınız yaa buraya yazıyorsunuz 9 gün geciktim test yaptım negatif doğum yapalı 8 ay oldu korkmuyor değilim kendimi buna hiç ama hiç hazır hissetmiyorum sizlerin yazdıklarınızı okudukça azda olsa içim ferahladi inşallah düzene gireriz hep birlikte
ZeyneppElaa svdfrkn evett seviyorum burayı bazen çok iyi geliyor🙂 sizde yakında olursunuz inşallah , toplu kutlama yapmalıyız 🥳😂