Tombikdonerartikcokpahali Dün saat 3 gibi dişimi çektirdim 4 adet dikişim var. Ama sormadım içebilir miyim ne zaman içerim diye daha ağzıma sürmedim. Ne zaman icebilirim dişime bir zararı olur mu
defnemiraybebek Tombikdonerartikcokpahali dikiş varsa 1 hafta içmemen gerekiyor normal çekim ise 1-2 gün beklesen iyi olur yara yeri biraz iyileşesiye kadar
Tombikdonerartikcokpahali biroglanannesii1 20 likte değil canm aralar da bir dış 😂 ismini hatırlamıyorum
biroglanannesii1 Tombikdonerartikcokpahali Dikiş varsa en az 1 gün içmemen daha doğru. Enfeksiyon kapar Allah korusun bir şey olur
Tombikdonerartikcokpahali defnemiraybebek aslında normal çekim ama dikiş attı yine de çabuk iyileşsin diye tamamdır bekliycem artık 🙂↔️
milletsanakanalizemiolacak Tombikdonerartikcokpahali ben 20 lik çektirdim operasyon gibi oldu 4 dikişim vardı 1 hafta içme dedi bana
Tombikdonerartikcokpahali milletsanakanalizemiolacak oooo benimki normal cekimdi ya 😅 sadece daha kolay iyileşsin diye dikiş attım dedi ama bakalım artık
Tombikdonerartikcokpahali Sogukbaklava teşekkür ederim canım bildirimleri kapatabiliyorsun çok geliyorsa
Zuzua Tombikdonerartikcokpahali bnde 20lik cektirmistim. Dikişsiz ama . 1 gün icme demisti . Ama dayanamadım tabi . Ama asla sonu glmedi iki uç defa çektiğim oldu . Kanama yapıyor. Sonrası büyük pismanlik
Tombikdonerartikcokpahali Zuzua korkutma kız yok içmiyorum Allah korusun bu gidişle bir hafta içmem 😅 3kedili2bebekli içmedim hiç ama yüzüm yine şişti nedendir acaba
TulayGeriDon Tombikdonerartikcokpahali annem çektirdi yakın zamanda. Dikiş yoktu. Çay kahve sigara 24 saat yok dendi. Dikiş olduğu için biraz daha sabret beybi
Tombikdonerartikcokpahali TulayGeriDon sabrediyorum inşallah zaten pek içmiyorum da belki bununla bırakırım 😅
3kedili2bebekli Tombikdonerartikcokpahali en az 24 saat ama 24 saat sonrası da risk oluyor komplike çekim olmuş çünkü enfeksiyon kapip şişme yapar hemen
4bebeli_ana Tombikdonerartikcokpahali gecen sene dişimi çektirdim doktorum sigara içme en az 3 saat dedi diş çekildikten 1.5 saat sonra içmiştim 😂 ama sizin dun çekilmiş içebilirsiniz haa dikiş falan varsa onu doktorunuza sorun Çok geçmiş olsun 🌼
3kedili2bebekli Tombikdonerartikcokpahali yemek artığı kaçmış olabilir doktoru arayabiliyir musun bir de antibiyotik vermis miydi