bebisinannesi1 Bernur_TR maalesef bulamadım goggle kitaplardan da aramaya çalışıyorum hatırladığım bir cümle olay falan ama çıkmadı😔 türk erkek bi yazardı
tmrs34 bebisinannesi1 Puslu Kıtalar Atlası - İhsan Oktay Anar Yedi Kuleli Mansur - Mehmet Berk Yaltırık Perg Efsaneleri Serisi - Barış Müstecaplıoğlu Arzu Sapağında İnecek Var - Nazlı Eray Saatleri Ayarlama Enstitüsü - Ahmet Hamdi Tanpınar
sitare66 Gerçi erkek demişsin Halit Ertuğrul kitapları çok güzeldi ben de bir kaç tane okudum mutlaka bak
bebisinannesi1 Gfs713 çok teşekkür ederim ben lisadeki arkadaşıma ulaşmaya çalışayım yoksa olacak gibi değil
bebisinannesi1 egelsenkonuss baktım biraz onlar değil gibi ama tekrardan müsait olunca bakacağım teşekkürler
DBA14 Kendini arayan adam olabilir mi? Halit Ertuğrul yazarı da , direk aklıma bu geldi yıllar önce ortaokulda falan okudum arkadaşım vermişti çok hatırlamıyorum aslında ama dini bi romandı bu da biraz etkilenmiştim 😂
bebisinannesi1 Ay kızlar arkadaşımı buldummm sonunda ama bodozlama direk kitabı soramam biraz takipleşelim sonra sorucam size haber vericem tek tek kitabın adını umarım o da hatırlıyordur😂😂