Kızlar öncelikle merhaba
Kızımın 1 aydır çok fena pişiği var. Birden kabarıyor birden sönüyor. Şu anda herhangi bir sağlık sorunu yok çok şükür. Kullanmadığım şey kalmadı. Hametan, hamazing, arko krem eski olandan (önceden de arkoyu ara ara kullanırdım), saf taze hakiki kantaron, mantara dönmeye başladığı için travazol yazdı doktorumuz onu da kullandım. İlk gün pişik gidiyor sonra yeniden başlıyor. Gece uykusuna geçirmeden altını açtığımda çok kötü kabarmış yine kuyruk sokumuna kadar ve genital bölgesinin etrafı nokta nokta kandı. İçim parçalandı. Hastaneye götürüyorum krem yazıp gönderiyorlar. Kızım şu an 13 aylık doğduğundan beri muhakkak her bez değiştirmede altını açık bırakıp bir müddet havalandırıyorum. Şimdiye kadar sadece diş döneminde 1 haftalık pişiğimiz olmuştu. Ek gıdaya geçtikten 1 ay sonrasında biz ne yersek aynısından veriyorum ki asla tuzlu ve baharatlı yemek yapmam eşimde bende yiyemiyoruz. 7-8 aydır da jenny willy marka bebek bezi kullanıyoruz herhangi bir sorun yaşamadık ama acaba içeriği falan mı değişti diye bir an aklıma son çare o geldi? Son zamanlarda bu markayı kullanıp sorun yaşayan var mı acaba? Deneme amaçlı pişiğini görünce molfix taktım bebek yağı sürerek sakinleştirebildim kızımı öyle uyuttum. Ne yapacağım bilmiyorum. Dipnot geçeyim kızım kakasını yaptığında da bekletmeden altını hemen değiştiriyorum. Bezi üstünde kalmıyor ama sorun nedir hala anlamış değilim. Engin tecrübelerinize ihtiyacım var.