kardelen1209 Ne zaman biticek bu gaz olayı 3 aylık olduk ama perişanda olduk ne yaparsak yapalım bi türlü atamıyo gazini gaz şurubuda kullaniyoruz ama yok banamasin demiyo huysuzluk ve ağlama krizleri var bide tabi
tekbebek kardelen1209 bence asıl işe yarayan şey masaj ve probiyotik biz bifidrop kullanıyorduk gerçekten iyi geliyordu bide ben hep kimyon çayı içtim hergün muhakkak
Asikiz19 kardelen1209 Merhaba. Benim bebeğimin de çok gazı olurdu. Gaz damlası kullanmamak için çok direndik ama bir akşam artık dayanamaz hale geldik ve Nursey Harvey gaz damlası aldık ve çok ama çok fark etti. Üç buçuk aylık olunca da gaz olayı tamamen kesildi.
odtz kardelen1209 bize doktor 2 aylıkken relactaz damla başlattı 3. Aya kadar kullandık Şu an geçti 3 ay 10 günlük çözdük isterseniz bi sorun doktora
mlkkck06 Biz 5 aylık olduk hala çekiyoruz uyku düzenimiz bile yok gaz yüzünden ne yaparsak yapalım kendiliğinden geçene kadar bir faydası olmuyor fizyolojik olarak gazları hiç bitmiyor bebişlerin
kardelen1209 mlkkck06 Doktor 1 bucuk aylikken goturdum doktor 3 yada 6 ay dedi ama mahvoluyoruz ya yarinda kontrolümuz var bakalim
kardelen1209 tekbebek masajda yapiyorum da kimyon cayıni icemiyorum ben onun yerine rezene iciyorum gunde 2 bardak
tekbebek kardelen1209 doğrudur ya kimyon çayı biraz ağır ama emin olun rezeneye göre çok çok fark hissettiriyor çok geçmiş olsun
kardelen1209 Asikiz19 bende şurubunu kullaniyorum doktorumuz vermisti onu bigün vermesem gazini atamiyo ya insallah bian once geçer
hazalgunaydin Asikiz19 merhaba kaç günlükken kullandınız benim beneğim 15 günlük kaç damla kullanmalıyım acaba
alyny kardelen1209 7 aylık olacak her gece sabahlıyoruz 4 5 ten önce uyumuyor her yarım saat 40 dk da bir uyanıyor ağlama krizleri ama bizim alerjisi var yani abartı her gece oluyorsa alerji ihtimalini bir düşünün