Alpmom_ Merhabalar hanımlar, çocuk için yürüteç zararlı mıdır onun yerine ne kullanabilirim bilemedim bizim bebiş sürekli kalkmak ve ayakta durmak istiyor ama henüz 6 aylık enerjisini atması için ne yapmam lazım?
Annegibi2006 Alpmom_ bizde hem yürüteç hem yürüme arkadaşı var yürüteç zararlı onu sadece iş yaparken düşmesi diye koyuyorum kısa süreli onun dışında yürüme arkadaşı kullanıyoruz daha sağlıklı ve daha kolay öğrenir onunla
Miracinannesi_ Alpmom_ yurume arkadasi 8. Aydan sonra falan kullanılıyor şuan onun için erken yuruteci de doktorlar onermiyorlar diye biz almamistik
yavrupandaannesi Alpmom_ ben kullandım 6 aydan 9 aya kadar ayaklarını yere tam basmasını sağlayın yükseklik ayarı var oğlumu baya oyaladı ve iyi oldu ben bir zararını görmedim. Yürüme arkadaşını da benim doktorum 10. Aydan sonra önerdi düşme tehlikesine karşı baş yaralanması ve travması olmaması açısından hızlı gidiyor diye şuanda kullanıyoruz memnunum yani .. Yürüteçin zararını görmedim ayakları tam bassın ona dikkat edin oğlun hiç parmak ucunda yürümedi mesela ona göre ayarladığımız için
_mom Alpmom_ yürüteçte uzun süre durması evet zarar gundee on onbeş dk koyuyorum gerçekten eglenio sağa sola gidiyor öne doğru bana gelio dikkatini çeken şeye gidio ama çok tutmuyorum kahvaltı edeceksem.durmaz sofra gelmek ister mecbur o şekil hızlı hızlı yapayım yada koridora koyarım söyle iki yemeği ocağa koyayim diye genelde yerde uzaniriz oynanırim onla.6 aylıkken başladık kullanmaya 7. Ayına gün kaldı
Annegibi2006 Alpmom_ 6. Ay biraz erken geldi bana benim oğlum 7. Aydan itibaren ayağa kalkıyordu ama kendi haline bıraktım güvenli bir ortamda suan 9 aylık yeni yeni yürüme arkadaşını sürmeye başladı ayağa kalkıyordu ama adım atamıyordu sıralamaya başladığında başladım diyebilirim
Alpmom_ yavrupandaannesi Hmm tamamdır çok teşekkür ederim biraz oyalansın diye kullanmak istiyorum bakalım 🙂
balpetegininannesi166_ Kızım 6 aylık yürüteç kullanıyoruz. İslerimi hallederken koyuyorum kısa süreli en azından pesimde dolaniyo mızırdanmiyo enerjisini de atıyor. Ayağı tam basiyo ona gore ayarladık. Parmak ucu basmadigi müddetçe bi sorun olacağını sanmiyorum zaten saatlerve durmayacak bebisler kisa sureli duracak. Ha yinede kendiniz bilirsiniz.
ilenalemin _mom merhaba bir şey sorcam.benim de 6 aylık.yürüteç aldım.içine koydum ama sadece duruyor.ne kadar gösterse yürümüyor.düğmelere falan basıyor.nasıl öğreticrm ben ona ya resmen içinde oturuyor sadece
zeynepyusufaslan Alpmom_ ben de zararlı kullanmam diyen taraftaydım ama kısa süreli kullanımın zararı olmayacağını düşünüyorum 10-15 dk gibi . Eskiler hep kullanmış bi zararı da olmamış
_mom Alpmom_ benim için çok iyi oldu valla eglenio yoksa sürekli kucak isterdi yerde bı sure sonra sıkılıyordu ama uzun süre durmasın bebeğimin özel bölgesinde hafif kızarıklık yaptı ilk koydum zamanlar kendini bırakıp oturuyordu o anda çıkarıodum sıkmasın diye
_mom ilenalemin bekleyin kendisi dikkat çeken şeye doğru gidevek benimki de ilk afalladi oynarken gidebildini fark etti sonra geri geri gitti yanyan sonra düz gidio toplam bı ayda ancak yapabildi yürütecte ikende oynuyorum onla gel gel yapıom kendime doğru yavaş yavaş çekiodum ayaklarını hareket ettiriyor
Alpmom_ _mom Tamamdır inşallah alınca dikkat ederim bende Bu arada nerden almıştınız intten baktımda emin olamadim sağlam gelir mi diye
_mom Alpmom_ https://ty.gl/hi86wthb6orng Burdan aldım ben çok güzel bende ki kaliteli üzerindeki oyuncakları da sevdi ilgisini çekiyor