Yonca29 Zumra_Fatma evet yaş büyüdükçe oyuncaklar da artıyor bu çocuklar oyuncak çağından çıkınca ne olacak bu kada oyuncak bilmiyorum
Zumra_Fatma Yonca29 birilerine vermeyi dusunuyorum ben cocuklu ailelere bakalim ama ikinviyi dusundugum icin bilemiyorum
sencokbiliyon Yonca29 kız benim bebe 9 aylık olmasına rağmen aynı oyuncaklardan sıkılıyor. İlgisini çekmiyor artık. Vallahi ne yapacağız böyle bilmiyorum. Yeni şeyler istiyor. İlk kez aldığım bir oyuncagi verirsem uzun süre oynuyor vakit geçiriyor. Ama eskisini verince kaldırıp atıyor bakmıyor bile yüzüne
Yonca29 sencokbiliyon oyuncaklar da çok pahalı ya minik bir araba 300 TL den başlıyor valla yazık günah oyuncaklara verdiğimiz parayı onlar için daha iyi şeylere kullanırız ama dur alma demekten anlamıyorlar
Migrenimtutuyovalla Ogulluana Kırıyorlar tecrübeyle sabit 😂 2 tane çamaşır sepetini kırdı kızım öyle sonra dolap aldım çok şükür 4 senedir sağlam 😂
Mrvll Yonca29 dikkat dağınıklığına engel olması için ve düzeni öğrenmeleri için oyuncak kutusu şart. Birde oyun odası şart 🙂 3+1 evimizin oturma odasını iptal edip oyun odası yaptık. Kendi odası yok mobilyalarla doldurmak istemedim bu yaşlarını.bÖzgürce oynasın bu yaşlarında.
Yonca29 Mrvll 2+1 benim evim malesef cocuk odamız çok dar mecbur salonun bir köşesinde duruyor 3 oyuncak kovası da
masterchefiniz Yonca29 1 çuval oyuncağı var birde bir kutusu sıkıldıkça değiştiriyorum oyuncakları çuvaldakilerle Çoğunu ben almadım hediue
KLORAK Yonca29 oooooo kanayan yaram asla sığmıyor artık oyuncak kuyusunu bırak oyuncak deposu var evde bitane kilere doldurdum. Yani indirimde falan gördüysen o yüzden soruyırsan al 😂
Yonca29 KLORAK su kovası aldım 20 litrelik 3 tane ama yine sığmadı 1 tane daha aldırırım büyük ihtimal
acimavi Yonca29 9 kutulu oyuncak dolabı var, bir tane çamaşır asacağımız zaman kullandığımız sepetten var, artı olarak eskiyen ve pek oynamadıklarını kaldırdığımız 5-6 orta boy çöp poşeti topladığımız var😬 yaş 4,5
bisenakillisinzaten Yonca29 oynayacağı 10 15 tane oyuncağı top havuzuna koyuyorum yani oyuncakları top havuzunda. Geri kalan bütün oyuncakları koliledim. Hepsini de sınıflandırdım mesela bebeklik oyuncakları, kitapları kutulu oyuncakları poşetli oyuncakları vesaire sıkıldıkça yenilerini çıkarıyorum 😁
melenbeg Benim kızım 4 aylık henüz sadece diş kaşıyıcıları mevcut 😂 fakat almayı düşünüyorum hem düzen açısından iyi hemde sorumluluk kazanması açısından iyi döke saça oynayıp daha sonra toplama alışkanlığı edinsin istiyorum 🫠
Minel-inannesi Yonca29 bu 14 cekmeceli acik konsept olanlar var ya onlardan var. Butun oyuncaklarini topluyo duruyo bi kosede😄